Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043: Birlikte Ölelim

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 299 79.3%
  • Orta

    Kullanılan: 39 10.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 39 10.3%

  • Kullanılan toplam oy
    377
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aşağıdaki sahnede üç tane obje var. Luffy, Kaido'nun kanabosu ve CP0 ajanı.

Kaido'nun kanabosu bu sahnede bir cinayet silahı niteliği taşıyor ve az önce kurbanı olan Luffy'ye dönük durumda. Diğer tarafta duran CP0 ajanıysa çok geçmeden bu cinayet silahının kendisine döneceğinin bilinciyle ölümü kabulleniyor.
 
Elektriğin antisi lastik ya da reçine neden ve nasıl elektrik üretiyor sen bunu cevapla argüman o cevabın içinde... Enelin meyvesine özgü o olay. Adam ay da geziyor şuan oksijensiz ortamda ihtiyaç duymuyor nedeni goro-goro dan dolayı. Luffy nin oksijenini kesti CC geberiyordu lastik oğlan...
Ayda oksijen olmadığını nereden çıkarılıyor? Skypiea'lılar eskiden orada yaşıyormuş, aşağı inmişler.



Enel direk antik bir kent bulmuştu orada hatta.


Bunun dışında başka tür yaratıklar da vardı ayda. Attığım ilk resimde Enel'in yanında duran cüceler robot mesela ama şuradakiler canlı olabilirler çünkü uzay korsanı olarak geçiyorlardı.
 
Belki de luffynin shi shi shi diye gülmesi de meyvesi ile alakalıdır.

樹脂 じゅし(jushi) reçine

Reçine, çoğunlukla çam ve kozalak ağaçlarında bulunur. Ağaçların, dış etkenlerden kendilerini koruması ve yaralarını iyileştirmesi için salgıladıkları doğal sıvılardır. Yapışkan bir formdadırlar ve çam sakızı diye de bilinirler. Ağızda çiğnendiklerinde dişleri güçlendirirler, hoş bir tat ve koku bırakırlar.

Luffy bir ihtimal Adam ağacının reçinesi olmasın? Ayrıca Reçine iyileşme için bir sıvıymış ağaçlarda. Luffynin bu kadar hızlı iyileşmesinin sebebi, göğsündeki deliklerin hızlıca kapanmasının da sebebi budur. Zaten, crocodilenin göğsüne kanca sokup da o deliğin kapanmasının başka mantıklı bir açıklaması yok valla.


Esas soru şu? Reçine olması neden efsane yapsın ki meyveyi?
Reçine çıksın ya, daha mantıklı bir seçenek mümkün mü ki? Her açıdan tam oturuyor. Efsane olarak anılması için JB'den beri uyandıran birinin çıkmaması yeterlidir bence.
 
Son düzenleme:
Ayda oksijen olmadığını nereden çıkarılıyor? Skypiea'lılar eskiden orada yaşıyormuş.


Enel direk antik bir kent bulmuştu orada hatta.


Bunun dışında başka tür yaratıklar da vardı ayda. Attığım ilk resimde Enel'in yanında duran cüceler robot mesela ama şuradakiler canlı olabilirler çünkü uzay korsanı olarak geçiyorlardı.
Bunları görünce yine aklıma geldi. Ciddiyetten uzak, macera havalı bir ay arc'ı görsek keşke.
 
Luffy nin uyanış teknikleri nitelik olarak Katakurinin yaptıklarının aynısı olacak muhtemelen ... Yani etrafındaki her şeyi lastiğe özelliklerine çevirip üstüne oyun hamuru gibi şekil verip bir silah olarak kullanacak.Tek farkı Luffy bunları yaparken çok fazla fizksel güç harcamayacak aynı Dof ve Kata gibi.Zaten fazla bir gücü kalmadı Luffy nin .

Bakalım Kata neler yapmış ...

 
Objelerin şeytan meyvesi yiyebildiğini görmüştük. Vegapunk'ın da eminim bu konuda yaptığı araştırmaları göreceğiz. Luffy'nin Hasır Şapkası da şeytan meyvesi yemiş olabilir diye düşünüyorum. Ayrıca bir obje şeytan meyvesi yerse bu cansız bir şeyi canlı mı yapar? Bir şapkanın şeytan meyvesi gücü varsa, uyanabilir ve onu kullanan kişiye yardım edebilir mi?

Roger ve Luffy her şeyin sesini duyan iki insan. Ortak özellikleri aynı şapka ikisinin de yanındaydı bu sesleri duyarken. Roger şapkanın tam potansiyelini açığa çıkaramadı belki de. Şapkayı uyandıran kişi 800 yıl sonra Luffy olduysa? Şapka Luffy'nin ölmesine izin vermemiş olabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık