Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043: Birlikte Ölelim

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 299 79.3%
  • Orta

    Kullanılan: 39 10.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 39 10.3%

  • Kullanılan toplam oy
    377
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yamato balım çok güzelsin ve yaşadığın esareti iyi kavramışsın. Momo teslim olalım diyor Yamato ise "esaret altında yaşamaktansa ölmek evladır." diyor. Samuray ruhuna Momo'dan daha fazla sahip.
Söylediklerinde kısmen haklısın fakat momonun böyle bir söz söylemesi fazlasıyla sırıtırdı momonun daha yaşayacaği öğreneceği çok sey var ancak ondan sonra böylesi büyük laflar etmesi normal karşılanabilir
 
Seri sonunda namı değer Joyboy Luffy ,deselerdi sanırım sizleri mutlu etmiş olacaktı. Ama luffy karakterinin değişeceği vesaire öngörüleri zaten haksız çıkacaktır.

dostum Joyboy bir ünvan olacaktır. Öyle karakter değişimleri olmaz,Luffy hem Roger hem de ace gibi davranıyor. Bu karakter değişimi mi oluyor? Joyboy olayının aydınlanması için raftele gidilmesi gerekiyor. Zunehashi eğer bunu söyleyecek karakter olsa Roger ve Oden’e bu olayları anlatır ve Roger da raftele gitmeden onun Joyboy olmayacağını 20 yıl sonra ortaya çıkacağını bilirdi. Luffynin Joyboy iradesine sahip olması seride gram değişime sebep olmayacağı açıktır. Sadece Luffy Power-up aldı olarak algılamanızı öneririm.
Biraz daha özenli yazarsan ne demek istediğin daha iyi anlaşılır. Anladığım kadarıyla cevap vereyim. Joy Boy'un iradesinin "miras alınan irade" yoluyla Luffy'e geçeceğini zaten biliyoruz demiştim üstteki mesajımda. Bunun tersini demişim gibi argüman sunmuşsun.

İtiraz edilen şey şu: Bu bölümle birlikte Luffy ile Joy Boy arasında bunun ötesinde bir bağ olduğunun işlenme ihtimali çıktı. Bu ihtimali sevmedik. Henüz net bir şey yok tabii ki. Ama ölen adamın meyve uyandırarak kalkması, kimse Luffy'i hissedemezken Zunesha'nın Joy Boy'u hissetmesi bizi korkuttu. Luffy'nin karakteri değişmez zaten de bu karakter Luffy'nin değil de Joy Boy'unsa hoşlanmam bundan. Luffy'nin orjinalliği nerede kalacak? Luffy kendi hayalini değil de Joy Boy'un hayalini benimseyecekse 25 yıldır KK olmak istiyorum demesinin ağırlığı nereye gidecek? Basit bir lastik meyvesiyle harikalar yaratan Luffy, lastik adam diye ünlenen Luffy, bir anda büyülü bir süper meyveye sahip olursa bu kadar emeğinin ve çabasının ne anlamı kalacak?

Luffy beden, Joyboy elbise olsun. Bedenine uyuyor diye bu elbiseyi giyiyorsa amenna. Ama o elbiseye uysun diye bu beden geliştiriliyorsa özne beden mi olur elbise mi?
 
Ah ulan ne bölümdü be...

Bu kaido harbi hayvan oğlu hayvan. MF savaşında WB ile beraber savaşsa sanırım ortada ne denizciler kalırdı ne MF. Hakikaten herif gerçekten aşmış usta valla helal olsun.

Luffy'e gelirsek... Ben reankarne vb olayı olduğunu düşünmüyorum. Oda kendi serisine böyle bir ihanet yapmaz diye düşünüyorum. En fazla Narutoda 6 yollu bilgenin Narutonun iç dünyasıyla onunla konuşması gibi bir olay yaşanması olabilir. Ya da meyve ruhuyla iletişime geçip işin özünü anladı. &99'da meyveyi uyandırdı ve hiç beklemediğimiz güçler kazanacak. Aşağıya inip yargı dağıtacak reis. BEDEL ÖDENDİ.


Bu momo ne kadar gereksizse Ya bu Yamato o kada gerekli işte kardeşim. Bi Odenin oğluna bak Bi Kaidonun kızına iki babaya iki zıt evlat. Valla boynuzlarına Beton yetmez Yamatocuğum seni alır dağlara çıkar belinden tutup öhöm öhö öhö yani tayfaya gel.

Nami işte benim hatunum. Diğerleri yok Luffy'nin sesi kesildi yok öldü desin. Nami herşeyden çok inanıyor Luffy'e, Karşısında evrenin en azmanı Kaido var ve ona sen kimsin köpek çekip yalan konuşma diyor. İşte kadınım dediğin hatun böyle olur. Seviyorum seni beeeeeee. Naminin yüreği >>> All

Law olm tam çakalsın haaa yok bittim öldüm en az %50'si daha duruyordur. Kidde sanki çok bişey yapmışta artiz artiz konuşuyor hurdacı 😏

ve son olarak Cp-0 elemanı ulan adam tam Barcelonadaki Puyol gibi görev adamı çıktı. Ne dendiyse yaptı helal olsun. Tam devlet adamı. Helal koçum bu şarkı benden sana gelsin;
 
Tamamda seride hiç olmayan birşeyi nereden çıkarıyor insanlar?Joyboy karakter olarak luffy olursa ,raftele gitmeye falan gerek mi kalır ? Macera biter savaşa hazırlanıyor olurlar. Bence bu çıkarımı yapan kişi zaten teori üretmesin. Çünkü zaten saçmalık.
Fil joyboyun uyandığını söylüyor. Rogerin geçmişinde joyboy bir kişi olarak betimleniyor. Unvan olarak betimlense keşke bir joyboyla aynı dönemde yaşasaydım derdi. Ancak keşke joyboyla aynı dönemde yaşasaydım diyor roger. Yani açıkça joyboy bir ünvan değil bir kişi olduğu yönünde joynoyla ilgili söylenenler. Durum böyleyken joyboyun ünvan çıkmasını beklemek saçma değil de bir kişi olmasını beklemek saçmalık demek, saçmalığın daniskası.
Ayrıca joyboyun reenkarne olması luffynin tamamen yok olması anlamına gelmiyor.
Senin söylediğin şeyin seride hergün olan birşey olmaması gibi öbür senaryo da seride olmayan bir durum. Ki ekstrem durumlar bunlar, hergün birisi mi reenkarne olacak seride?
 
Joyboy ve Luffy aynı meyvelere sahip olduğu için meyvenin uyanışı Zunesha'ya Joy Boy'u hissettirdi diye düşünüyorum.Düşünülen kadar karmaşık bir şey çıkmayacaktır.Sadece Luffy'nin neredeyse ölmüş haldeyken uyanışı açması absürt
Zunesha meyvelerin tekrar doğduğunu bilmiyor mu? Joy Boy'u bizzat tanıyan biri Zou'dayken Luffy'i nasıl tanımaz. Luffy meyvesini Zou'da da kullandı.
 
Luffy gerçekten ölse gözümüzden iki damla yaş akar mı be.

Tarihe geçer böyle bir şey yapsa. Joy boyu da ha bire kötüleriz, bu nasıl ana karakter, Luffy'nin tırnağı etmez, G4'ü en iyi Luffy kullanırdı gibisinden...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık