Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043: Birlikte Ölelim

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 299 79.3%
  • Orta

    Kullanılan: 39 10.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 39 10.3%

  • Kullanılan toplam oy
    377
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zunesha meyvelerin tekrar doğduğunu bilmiyor mu? Joy Boy'u bizzat tanıyan biri Zou'dayken Luffy'i nasıl tanımaz. Luffy meyvesini Zou'da da kullandı.
Uyandırmadığı için hissetmemiş olabilir , bazı konularda gerçekten açıklar var.Örneğin özel şeytan meyvesi konusu geçtikten sonra acil Luffy'i öldürme emri geldi gorosei tarafından.Ama koskoca marineford savaşında tüm dünya Luffy'nin meyvesini çoktan görmüştü ve meyvesine dair ekstra bir tepki gelmemişti.Her şekilde bir şeyleri tam oturtamıyorum bakalım Oda nasıl bağlayacak.
 
sOda Joyboy'u luffy'nin ikinci kişiliği olarak tasarlamış olabilir. Hatta Joyboy üzerinden 800 yıl önceki olayları anlattırabilir. Kaido'yu joyboy yener yendikten sonra Luffy tekrar hayata döner vs.
 
Luffy şayet gerçekten öldüyse şeytan meyvesi ruhtan ayrılmıştır.Yeniden dirildiğinde meyvesiz luffy karşımıza çıkacak mantıken böyle olmalı.
 
Uyandırmadığı için hissetmemiş olabilir , bazı konularda gerçekten açıklar var.Örneğin özel şeytan meyvesi konusu geçtikten sonra acil Luffy'i öldürme emri geldi gorosei tarafından.Ama koskoca marineford savaşında tüm dünya Luffy'nin meyvesini çoktan görmüştü.Her şekilde bir şeyleri tam oturtamıyorum bakalım Oda nasıl bağlayacak.
Şanks Goroseiye onların bilmediği şeyleri öttü muhtemelen.

Gorosei ne olduysa Shanks konuşmasından sonra dellendi, gibi bir durum var.
 
şapka erimiyor uyanış gerçekleşiyor öküz altında buzağı arama işine giriyor herkes.Birde rogeri işin neresine koyacak bakalım oda
 
Joyboy bir ünvan olacaktır. Öyle karakter değişimleri olmaz,Luffy hem Roger hem de ace gibi davranıyor. Bu karakter değişimi mi oluyor? Joyboy olayının aydınlanması için raftele gidilmesi gerekiyor. Zunehashi eğer bunu söyleyecek karakter olsa Roger ve Oden’e bu olayları anlatır ve Roger da raftele gitmeden onun Joyboy olmayacağını 20 yıl sonra ortaya çıkacağını bilirdi. Luffynin Joyboy iradesine sahip olması seride gram değişime sebep olmayacağı açıktır. Sadece Luffy Power-up aldı olarak algılamanızı öneririm.
Ölmüş adam neyin p.upını alacak, nasıl uyanış açacak :) Sanji gen uyandırdı, hangi şartlarda uyandığı belli, ölse nasıl uyandıracaktı, veya diğer uyanış açanlar ölüp de mi uyanış açıyorlar. P.up falan yok ortada. Şeytan Meyvesindeki Şeytan/ Kişilik Luffy'nin ölüm döşeğindeki bedenini ele geçirip ortaya çıkıyor. Konağın ölmesine tepki veriyor, konak ölürse kendi de ölür veya gider çünkü. Emsal bir sürü manga serisi var bunla ilgili. Naruto, Bleach, Toriko'da işlenen mevzular, şimdi de OP'da işleniyor işte. :) Bu niye sadece Luffy'de oluyor, ona bakmak lazım. Misal Ace veya WB'de de olabilirdi. Şeytan meyvesi uçmadan önce konağı koruyabilirdi ama plot sağolsun koruyor lastik (kauçuk/ reçine/ bal ve sair de olabilir) çocuğu. :)
 
Şimdi anlamadım, yani kafam karıştı. Bu bölüm Luffy öldü mü yoksa neredeyse ölü hale mi geldi?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık