Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043: Birlikte Ölelim

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 299 79.3%
  • Orta

    Kullanılan: 39 10.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 39 10.3%

  • Kullanılan toplam oy
    377
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu senaryoda sıkıntı yok. İnsanlar joyboyun luffyde dirilmesi ihtimali için serzenişte bulunuyor.
Tamamda seride hiç olmayan birşeyi nereden çıkarıyor insanlar?Joyboy karakter olarak luffy olursa ,raftele gitmeye falan gerek mi kalır ? Macera biter savaşa hazırlanıyor olurlar. Bence bu çıkarımı yapan kişi zaten teori üretmesin. Çünkü zaten saçmalık.
 
Law seride tayfayla en iç içe karakter. Önem sırasında seri sonu bir yan karakter gibi değil, tayfa üyesi gibi bir önemi olacak bir karakter. Law'ın "hazmetmesi zor bir durum" dediği panelin hemen altında Chopper salya sümük ağlıyor Luffy öldü diye. Bak ona hiçbir şey demiyorum mesela, trol karakter. Diğer yandan Yamato ve Momo da Luffy'nin öldüğüne ikna olmuş ve kendileri de ölüme gitmeyi konuşuyorlar. Nami dümdüz "ölmemiştir, sen yılaaaan" diye bağırıyor Kaido'ya. İnanç mantıkla yapılmaz. Law fazla mantıklı
Chopper'ın yapısı o. Nami'nin ki de gösterdiği tavır. Bunun benzeri Rosa'da yaşandı. Doffy, Law öldü dediğinde Luffy'nin tek yaptığı Doffy'e saldırmaktı. Burada da Law harekete geçiyor Kaido için. Eee o zaman? Rosa'da Luffy salya sümük ağlamadı diye gözümden düştü mü diyeyim. Ki Luffy gördüğü ağacı bile hemen arkadaşı yapıp bağlanan birisi. Law böyle değil.

Kaldı ki adım gibi eminim Law burada Luffy'e hitaben korumacı şeyler dese bu sefer de diyeceksiniz ki yancılığını yine gösteriyor. Adam yapması gerekeni yapıyor. Zaten enerjisi bitmiş yorgun buna rağmen ölecekse bile son anlarında dahi savaşmayı yeğliyor. Yamato kafasında yani. Aynı düşünüyor.
 
Luffy'nin miras alınan irade yoluyla Joy Boy çıkmasını zaten herkes kabullenmişti. One Piece'in dinamiklerinden biri bu zaten. Daha önce çok kez bahsedildi. Luffy, nasıl Roger'ın ve Ace'in iradesini miras aldıysa, gittiği her yerde onlara benzetiliyorsa aynı şekilde bu tema Joy Boy için de işlenecekti. Luffy onun iradesini miras alacak, yapamadığını yapacak, Dünya Hükümeti'nin elinden tüm dünya halklarını özgürleştirecekti. Ancak bunu kendi yöntemiyle ve kendi hayallerini gerçekleştirirken yapacaktı. Joy Boy ile ruhani bağlantılar veya onun gücünden de miras almak gibi şeyler bu hikayeyi bozuyor. Sıkıntı bu. Çıkıp da Joy Boy olacağı belliydi gibi şeyler demeyin. Herkes farkında bunun zaten.
 
Yav ah be kardeşim konuyu ve olayı nasıl saptırıyorsunuz? Nasıl erişiyorsunuz şu kafalara ? O olabilir de aynı adamla karşılaşıyorsum belki bir kaç gün geçmeden ve sürekli yeniliyorsun ,anlayın artık şunu!
İlk karşılaşmalarına bakıp yonkou seviyesi ya da o seviyelere yakın olduğunu kimse iddia etmiyor zaten. Ama kral haki güçlenmesinden sonra adam çatır çatır Kaido ile dövüşüyorsa o seviyelerde demek için bir engel yok.
 
En çok korktuğum şeylerden biri JoyBoy'un Luffy'de reerkarne olmasıdır.Ben Luffy'nin kendi mizacı ve kişiliğinden dolayı bu yolda bu kadar ilerlemiş olmasını istiyorum abi . Sırf 800 yıl önce yaşamış birinin reerkanesi olmasını istemiyorum.Tamam irade miras alınabilir,hayalleri miras alınabilir ama ben Luffy'nin yaptıklarını sadece kendi karakterinden dolayı yapmış olmasını istiyorum.Luffy'nin de dediği gibi
''Hiç bir şeyi fethetmek istemiyorum. Ben sadece tüm okyanusların en özgür adamı olmak istiyorum.”
 
Joyboy kavramının kaderle hiçbir ilgisi yok, ancak kalıtsal irade ile Luffy, yolculuğu boyunca Joyboy olmak için gerekli gereksinimleri elde eden tek kişiydi. Bazıları özgürlük ararken öldü ve arzuları çağlar boyunca aktarıldı. Şu ana kadar, Luffy özgürlüğü sadece kendisi için değil, onun için önemli olan herkes için aradı. Bir dizi faktörün onu değiştirdiğini ve onu Joyboy olmaya muktedir kıldığı bir zamanda doğdu. Korsanların yaşı, Poseidon'un doğuşu, Wano'da yaşananlar ve diğerleri gibi faktörler. Hâlâ açıklanacak çok şey var ve Joyboy konseptinin yakında seriye iyice yerleşeceğini göreceğiz, ama Luffy'nin kaderi önceden belirlenmiş olarak doğmadı, bir kadere bağlı kalmak karakterin en büyük idealine aykırı ve Oda asla böyle olmayacak bir yazar.
 
Joyboy bir ünvan olacaktır. Öyle karakter değişimleri olmaz,Luffy hem Roger hem de ace gibi davranıyor. Bu karakter değişimi mi oluyor? Joyboy olayının aydınlanması için raftele gidilmesi gerekiyor. Zunehashi eğer bunu söyleyecek karakter olsa Roger ve Oden’e bu olayları anlatır ve Roger da raftele gitmeden onun Joyboy olmayacağını 20 yıl sonra ortaya çıkacağını bilirdi. Luffynin Joyboy iradesine sahip olması seride gram değişime sebep olmayacağı açıktır. Sadece Luffy Power-up aldı olarak algılamanızı öneririm.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık