Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sanji & Roronoa Zoro vs. Eustass Kid & Trafalgar D. Water Law

Sanji-Zoro vs Kid-Law kazanan?


  • Kullanılan toplam oy
    208
Şöyle genel olarak yorumlara bir göz gezdirdim Sanji'yi ezikleyenler olmuş ki bu dörtlü arasında ki en güçlü kişi, dövüşü unutup olayı Luffy'e kaydırmaya çalışanlar olmuş, 0 haki kum torbası Bm'yi Kid, Law ezdi diyenler var, Sanji yonkou ya hasar veremez diyenler var falan falan... Detaylı bir analiz çok yok. Öncelikle Kid ve Law Kaido ile dövüşse 3 saniye sürmez, yenilirlerdi. Bm hiç bir şey yapmadı hiç. 0. Mugiwaras vs Oars gibi bir şeydi sadece Law ve Kid'in saldırılarını görmüş olduk. Biraz bakarsak Law ve Kid yavaş adamlar. Zoro hızlı, Sanji süper hızlı bir karakter. Law'ın saldırıları Sanji'nin canını acıtır ama Sanji iyileşir ki Bm nin kolunu kırmıştı Bm de iyileşmişti. Kid zaten Sanji'ye dokunamaz. Bunu yanın da Queen'i top mermisi gibi fırlatan bir tekmesi var. Bunu Law yerse ne olur acaba? Zoro'nun sorunu Kid. Kid, Zoro'nun kılıçlara mutlaka müdahale de bulunur. Zoro çok zorlanır bu Vs de. 1 ya da 2 kılıcı kesin çalar Kid.

Kid ve Law baktığımız zaman hem ağır-yavaş karakterlere karşı dövüştüler. Burada Sanji'nin gözle görünmeyecek hızlı saldırıları var. Law ne kadar zeki olursa olsun k.haki sahibi de olsa sonuçta hızına yetişemediğin kişiye bir şey yapamazsın. Hani Law'ın saldırıları da kol bacak organ morgan kesiyor kırıyor ama Sanji hemen iyileşiyor. Bir işe de yaramaz. Kid zaten Sanjiye dokunamaz o koca ağır cüsseli saldırılarıyla.

Gelelim Zoro kısmına. Zoro her ne kadar Kid yüzüne çok zorlanacak olsa da Law'un saldırısını yiyip kolu bacağı kırılacak olsa da aşırı kan kaybından dolayı baygınlık geçierecek olsa da biraz oyalar Kid'i. Alan saldırısı falan da yapar kafaları karıştırır. Zoro çok dayanamaz ama Law'ı tokatlamış Sanji'ye yarı ölü bir Kid bırakır ölmeden önce.

Sonuç olarak, Sanji ve Zoro kazanır.
King ne yaptı, Queen ne yaptı? Sanki onlar şov yaptı anasını satayım, mal mal saldırılar yaptılar. Bu OP'de Luffy'nin dövüşünden başka kimseye adam akıllı dövüş çizmiyor bu adam.
 
King ne yaptı, Queen ne yaptı? Sanki onlar şov yaptı anasını satayım, mal mal saldırılar yaptılar. Bu OP'de Luffy'nin dövüşünden başka kimseye adam akıllı dövüş çizmiyor bu adam.
Bm, King, Queen sadece rakiplerinin yeni özelliklerini, saldırılarını göstermek için birer kum torbalarıydı.
 
Bm, King, Queen sadece rakiplerinin yeni özelliklerini, saldırılarını göstermek için birer kum torbalarıydı.
Onu diyorum işte, sadece BM için geçerli değildi bu durum. Bu OP'da bu işler böyle Luffy değilsen dövüşün önemli değil pek. Yani buradan Kid ve Law'a sallamak pek akıl karı değil.
 
Zoro'nun Law veya Kid'den pek farkı yok seviye olarak.Kral hakiyi Kid'den daha iyi kullanıyor hatta.Law'da zaten o da yok
Oda Sanji'yi çatıya bile çıkarmadı demek ki bu seviyenin altında görüyor.Çünkü o ekip yeni dünyaya yön verecek olanlar diye çizildi.
O ekipten iki kişi var karşı tarafta.O yüzden Kid-Law alır diyorum.
Sanji'yi eziklemişim gibi olmasın Oda'nın bize sunduğu manga böyle.Çatıdaki ekip hüküm sürecek Sanji'de ikinci planda kalmaya devam
 
BM dövüşü iyiydi bence. En büyük eksik, BM'dan bir King performansı göremedik.
Yok hacım bakma bu forumda gündelik yorumlar yapılıyor hep. Herkes sallıyordu 1 bölümde dövüş mü biter diye o zaman da. Big Mom Law ile Kid'i bi kaç kere paket etti hiç olmazsa, üstünlük sağlıyordu yani. King dediğimiz adam pek sağ kol hakkını veremedi. O yüzden herkes Kata>>>King diyor misal.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 27)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık