Bak her zaman diyorum saçmalamanın da bir üsulü var haki kullanamayan mı ? zaten Kaido ve linlin'in anormal olan vücudu ve bu bedeni fiziksel gücüyle aşıyor. Ayrıca Zoronun saldırı gücünün Kid'in arkasında yazdığımı hatırlamıyorum zaten Zoroya niye atladın..
Abi ne alaka haki kullanamıyor falan ya alla hallah
İmparatorların hepsi ileri düzey kral haki kullanabiliyor. Hani göster BM dövüşünde ileri düzey kral haki kullanımı ? Onu geçtim BM kaç kere koka kullanmış kendini savunurken onu göster.
Lan karı serinin en önemli gücünü kullanmıyor gelip burda ben saçmalıyormuşum gibi davranıyorsun ahaha. Neyi savunuyorsun sen ?
Haki kullanmayan yonkouyu uçurumdan aşağı düşürmeyi başardıklarını mı ? Bak ben de onu kabul ediyorum iyi düşürdüler
Konuyu Zoro'ya neden getirdim ? Çünkü konunun içeriğinde Zoro var. Zoro'nun saldırı gücü de Law-Kid ikilisinden de güçlü. O yüzden.
Zoro saldırı gücü>Kid-Law
Zoro hız>Kid-Law(Law tartışılır)
Zoro'nun silahlanması>Kid-Law
Zoro'nun kral hakisi>Kid
Zoro'nun dayanıklılığı>Kid-Law
Zoro'nun gözlem hakisi>Kid ve ayrıca >=Law
Sanji'nin hızı>Kid-Law
Ek olarak ne Law ne Kid Sanji'ye saldırı denk getirebilirler mi soru işareti. Law'ın saldırıları can yakar ama Kid'in saldırılarının çoğunu Sanji gen uyanışının verdiği iyileşme, sertlik gibi özellikleriyle boşa çıkarır. Law'ın içten verdiği hasarları iyileştirebilir. Tıpkı BM gibi kırık kemiklerini iyileştirdi herif.
Görünmezlik özelliğini açtığında karşı tarafı full gözlem hakiyle dolaşmak zorunda bırakacak adam. Allah korusun Zoro bir tane kral hakili saldırı denk getirse biri kötürüm kalır zaten.
Bu durumda nasıl Kid-Law alıyor bu dövüşü anlatsana bize ? Hikaye ve hayallerini değil ama gerçekleri anlat.