Üzgünüm Bushido'cum, gerçekleri kabullen. Zaten Lawcisin, adamla aşk yaşıyordun düne kadar. Zorocuların gazına geldin. Asıl kimliğine dön.Law’ın oyuncak gibi oynayacağı adam… Yancısı Kid’dir… Zoro ağır gelir
Üzgünüm Bushido'cum, gerçekleri kabullen. Zaten Lawcisin, adamla aşk yaşıyordun düne kadar. Zorocuların gazına geldin. Asıl kimliğine dön.Law’ın oyuncak gibi oynayacağı adam… Yancısı Kid’dir… Zoro ağır gelir
Ben hiçbir zaman Law>Zoro demedim… Sadece adamın hakkını verdim…Üzgünüm Bushido'cum, gerçekleri kabullen. Zaten Lawcisin, adamla aşk yaşıyordun düne kadar. Zorocuların gazına geldin. Asıl kimliğine dön.
Alırlar anahtarını Bushidoooo.Ben hiçbir zaman Law>Zoro demedim… Sadece adamın hakkını verdim…
O değilde uzun zamandır böyle tartışmaya girmemiştim… patır patır mesaj yağıyor sksksk
Law ve Kid yener, senin savunduğun ekibin Allah cezasını versin
Diyemeyiz. Onda emek ve alın teri kokusu her yerden alınıyor.O zaman Lütfü ağır torpilli diyebilir miyiz…? :d
Bunun olmayacağını ikimiz de biliyoruz ama neyse
Law ve Kid yener, senin savunduğun ekibin Allah cezasını versin
Sanjinin vücudu nasıl işliyor kendini nasıl onarıyor onu bilemeyiz şimdi. O yüzden onu ayrı bir yere koyuyorum ama Dofta bile şaşırtmaca ile gama çakan bir Law vardı. Teknik öyle bir anda kolayca yaptığı bir şey gibi durmuyor. Bizimkiler de bunu kolay kolay yemez. Yerlerse de öyle hemen nalları dikmezler. One Piece evreninde garip bir insan dayanıklılığı var ve bunlar arasında bile bu ikisi çok özel adamlar. Kemiksiz kalmış adam nasıl saldırı yapacak dersin ama yapıyor. Göğsü delinmiş adam nasıl ayakta kalıyor diyorsun ama kalıyor. İç organları pişen adam bir çok kişiyle dövüşüp ayakta öldü bu seride. Yani Law bir gama attı mı bunlar daha da iflah olmaz dersen bence yanılırsın.Ne fark eder ki? Gamma ölümcül bir teknik. İki kişi dövüşüyorlar. Tek atak yapacak değil bunlar. Gamma yapsa tek başına bitirir işi. Bunda eğer özel bir yeteneğin yoksa iyileşme durumun yok. Ölüyorsun. Ne sicime sahipler ne de ruh vererek durumu kurtarmaya.
Tabi tabi… Mangayı okumasak inanırdım…Diyemeyiz. Onda emek ve alın teri kokusu her yerden alınıyor.