Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sanji & Roronoa Zoro vs. Eustass Kid & Trafalgar D. Water Law

Sanji-Zoro vs Kid-Law kazanan?


  • Kullanılan toplam oy
    208
B sınıfı, savaşmaktan aciz bir imparatoru alt edemeyen adamları çıkardığınız seviyeye bakın, op yorumculuğu konusunda utanmalısınız.
 
Değil. Ayrıca sen savaştan değil karaktere göre rakip uydurmaktan bahsediyorsun. Enel kadar yeteneği Luffy'e göre ayarlanmış biri yok.
Emel Luffy'e göre ayarlanmamış. Emel Luffy'i vurduğu atakla caprsa ya da yaksa kimse bir şey diyemez. Ki ona rağmen çok iyi savaştı adam. Luffy Enel'den fiziksel anlamda güçlüydü ama Enel'in saldırı gücünü aştı felan ondan daha iyi savunması felan var gibi şeyler hiç savunulmadı. Enel'in saldırı gücü ayrı bir boyuttu. Yani adamdan tam yenilmiş bir adam hissiyatı almadık.

Yıldırım gücü birisi için ayarlanamayacak kadar büyük ve klasik bir güç.

Arada fark var bence.:D
 
Şöyle genel olarak yorumlara bir göz gezdirdim Sanji'yi ezikleyenler olmuş ki bu dörtlü arasında ki en güçlü kişi, dövüşü unutup olayı Luffy'e kaydırmaya çalışanlar olmuş, 0 haki kum torbası Bm'yi Kid, Law ezdi diyenler var, Sanji yonkou ya hasar veremez diyenler var falan falan... Detaylı bir analiz çok yok. Öncelikle Kid ve Law Kaido ile dövüşse 3 saniye sürmez, yenilirlerdi. Bm hiç bir şey yapmadı hiç. 0. Mugiwaras vs Oars gibi bir şeydi sadece Law ve Kid'in saldırılarını görmüş olduk. Biraz bakarsak Law ve Kid yavaş adamlar. Zoro hızlı, Sanji süper hızlı bir karakter. Law'ın saldırıları Sanji'nin canını acıtır ama Sanji iyileşir ki Bm nin kolunu kırmıştı Bm de iyileşmişti. Kid zaten Sanji'ye dokunamaz. Bunu yanın da Queen'i top mermisi gibi fırlatan bir tekmesi var. Bunu Law yerse ne olur acaba? Zoro'nun sorunu Kid. Kid, Zoro'nun kılıçlara mutlaka müdahale de bulunur. Zoro çok zorlanır bu Vs de. 1 ya da 2 kılıcı kesin çalar Kid.

Kid ve Law baktığımız zaman hem ağır-yavaş karakterlere karşı dövüştüler. Burada Sanji'nin gözle görünmeyecek hızlı saldırıları var. Law ne kadar zeki olursa olsun k.haki sahibi de olsa sonuçta hızına yetişemediğin kişiye bir şey yapamazsın. Hani Law'ın saldırıları da kol bacak organ morgan kesiyor kırıyor ama Sanji hemen iyileşiyor. Bir işe de yaramaz. Kid zaten Sanjiye dokunamaz o koca ağır cüsseli saldırılarıyla.

Gelelim Zoro kısmına. Zoro her ne kadar Kid yüzüne çok zorlanacak olsa da Law'un saldırısını yiyip kolu bacağı kırılacak olsa da aşırı kan kaybından dolayı baygınlık geçierecek olsa da biraz oyalar Kid'i. Alan saldırısı falan da yapar kafaları karıştırır. Zoro çok dayanamaz ama Law'ı tokatlamış Sanji'ye yarı ölü bir Kid bırakır ölmeden önce.

Sonuç olarak, Sanji ve Zoro kazanır.
 
Bak her zaman diyorum saçmalamanın da bir üsulü var haki kullanamayan mı ? zaten Kaido ve linlin'in anormal olan vücudu ve bu bedeni fiziksel gücüyle aşıyor. Ayrıca Zoronun saldırı gücünün Kid'in arkasında yazdığımı hatırlamıyorum zaten Zoroya niye atladın..

Abi ne alaka haki kullanamıyor falan ya alla hallah
İmparatorların hepsi ileri düzey kral haki kullanabiliyor. Hani göster BM dövüşünde ileri düzey kral haki kullanımı ? Onu geçtim BM kaç kere koka kullanmış kendini savunurken onu göster.

Lan karı serinin en önemli gücünü kullanmıyor gelip burda ben saçmalıyormuşum gibi davranıyorsun ahaha. Neyi savunuyorsun sen ? :) Haki kullanmayan yonkouyu uçurumdan aşağı düşürmeyi başardıklarını mı ? Bak ben de onu kabul ediyorum iyi düşürdüler :)

Konuyu Zoro'ya neden getirdim ? Çünkü konunun içeriğinde Zoro var. Zoro'nun saldırı gücü de Law-Kid ikilisinden de güçlü. O yüzden.

Zoro saldırı gücü>Kid-Law
Zoro hız>Kid-Law(Law tartışılır)
Zoro'nun silahlanması>Kid-Law
Zoro'nun kral hakisi>Kid
Zoro'nun dayanıklılığı>Kid-Law
Zoro'nun gözlem hakisi>Kid ve ayrıca >=Law

Sanji'nin hızı>Kid-Law

Ek olarak ne Law ne Kid Sanji'ye saldırı denk getirebilirler mi soru işareti. Law'ın saldırıları can yakar ama Kid'in saldırılarının çoğunu Sanji gen uyanışının verdiği iyileşme, sertlik gibi özellikleriyle boşa çıkarır. Law'ın içten verdiği hasarları iyileştirebilir. Tıpkı BM gibi kırık kemiklerini iyileştirdi herif.

Görünmezlik özelliğini açtığında karşı tarafı full gözlem hakiyle dolaşmak zorunda bırakacak adam. Allah korusun Zoro bir tane kral hakili saldırı denk getirse biri kötürüm kalır zaten.

Bu durumda nasıl Kid-Law alıyor bu dövüşü anlatsana bize ? Hikaye ve hayallerini değil ama gerçekleri anlat.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 22)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık