Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1040 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geleceği görmenin önemi diyoruz. Boşuna demiyoruz.
Keşke görseydi de bu lafı etmeseydi. Saldırıdan sonra içinden 'Ulan Kid yapacağın işe tüküreyim'' demiştir. :ehe:

Adam hala Big Mom'ı durduruyor. Bir ümit belki Kid hasar verir diye hala mücadele ediyor adam. Law bombaların ve Kazenbeou'nun varlığını bilseydi Kid'in son vuruşuna ihtiyacı olmazdı. 1000iq'sunu kullanıp yenerdi Big Mom'ı. Zaten bütün hasarı kendi çıkardı. Kid'e oyalama işi kalırdı.
 
Dünyanın en güçlü dört korsanından biri olan Koca Ana lakaplı Charlotte Linlin. 63 yıldır kullandığı meyveyi uyandıramamış. Üç haki türüne de sahip olmasına rağmen hiçbirinin gelişmiş versiyonlarını kullanamıyor. Sadece Silahlanma Hakisi kullanıyor, onunla da tamamen savunmasız olan bir adama defalarca kez vurmasına rağmen adamakıllı zarar veremiyor.

Yorumu sizlere bırakıyorum.
85 tane de çocuğu var. Çocuk yapıp kariyer yapamamış.
 
Diğer korsan tayfalarının fazla güçlenmemesinde bir sıkıntı göremiyorum. +1OOO Bölümdür hasır şapkaların güçlenmesini izliyoruz, seri artık belli bir noktaya geldi güç seviyesi olarak ve Law, Kid gibi kaptanların tayfalarının bu güç seviyesine mantıklı bir şekilde gelmesi çok zor. Tabii Oda'nın son zamanlarda ne kadar mantıklı olduğu ortada. Ama illaki güçlü olması gerekmiyor bir karakterle bağ kurabilmek için. Önemli olan bağ kurabilmek. Sonuçta Bepo denen sağ kol bir ara koka kolanın yanında hediye olarak geliyordu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 127)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık