Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1039 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kaido'nun, ileri seviye kral haki kullananları neden o şekilde ayırdığı da iyice netleşmiş oldu. Neyse ki, Zoro da kullanmaya başladı. Yoksa böyle meyve güçleri karşısında hiç şansı olmazdı. Absürt güçler bunlar.
Zoro neden apar topar kullanmaya başladı belli oldu. Ama çok ani oldu ve yediremedi. Bari çatıda, pardon ne dediniz şeklinde tepki vermeseydi. Ama herkes kendinden beklenilden daha fazlasını gösteriyor. Fanı diye demiyorum ama yine en üsturuplu Luffy gelişti. Oraya gelene kadar kaç kere yenildi. Kaç kere gücünün eksikliğini gördü şahit olduk.
 
Şok kılıcın sapından başladı Big Mom'da patladı. Belki de kılıç ne kadar uzunsa o kadar etkili şok çıkıyordur. O yüzden o kadar uzatmıştır. Belki de Allah ne verdiyse bastığı için anlamadan uzatmıştır.

Her neyse. Law küçükken kazana düşmüş belli.
O zaman sıfır noktadan gelip kılıcı Big Mom'a saplamasının anlamı olmazdı. Uzaktan saplardı daha etkili olurdu. Böyle saldırılarda kişilerin aldığı hasar daha az göründüğü için çevreye verdiği hasara bakıp saldırının gücünü anlamamızı istiyor çizerken.
Çizimden kaynaklı olsa gerek yeri daha iyi vurmuş gibi gözüküyor. Mom'ın hasarı ortada tabi o ayrı. :dd.d
 
Denizciler simdilik piyasada degil ama belli olmaz. Suan hükümet gemileri görünürde ama drake bir sekilde kalkarsa denizcilerle irtibata gecebilir fakat oda problem yonkou'lar hadi paket diyelim e indirenler zaten korsan. Amiraller birakmaz. Tam güçlerinde olsalar amirallerle rahat kapisir Luffy,law,kid birsey yapamaz amiraller. Bir sekilde luffy-law-kid tayfasina dokunmadan yonkoulari postalayacak oda. Bakalim sonu nasıl biticek.
Aslında burada vermek istediğim mesaj, Fujitora'nın boş yere gömüldüğü çünkü gördük ki Kid'in mıktanıs saldırısına bir şey yapamıyor Big Mom. Mecbur o çekime yakalanıyor, arkasını dönmese darbeyi de yiyecek. O sırada boşluktan Law gelip saldırı yapıyor öyle de hasarı yediriyor. Fujitora'nın çekimine de bir İmparator kolayca yakalanabilir gibi geldi.
 
Law'ın meyve gücüne defalarca vurgu yaptı ODA. Bu tür şeyleri görmek artık süpriz olmamalı 5 milyar fiyatı olan bir meyve yani Kaido'dan da Bigmom'dan da daha pahalı bir meyve. Bu meyveyi iyi kullanan kişi otomatikmen Yonkou-Amiral olacak diye gizli mesajı vermiş zaten.
Kid ise şuan Law'un gerisinde ama onun gelişimi Houshoku Haki olacağı için o meyve gücü ile yine imba bir karakter olacaktır şüphesiz. Bu arctan sonra muhtemelen saldırıları Houshoku haki ile olacak.
 
Aslında burada vermek istediğim mesaj, Fujitora'nın boş yere gömüldüğü çünkü gördük ki Kid'in mıktanıs saldırısına bir şey yapamıyor Big Mom. Mecbur o çekime yakalanıyor, arkasını dönmese darbeyi de yiyecek. O sırada boşluktan Law gelip saldırı yapıyor öyle de hasarı yediriyor. Fujitora'nın çekimine de bir İmparator kolayca yakalanabilir gibi geldi.
Uyanış faktörünü de düşününce, çok rahat yakalanabilir dediğin gibi. Belki ortamı yerçekimsiz bir yere dönüştürebilir. Ne artısı olur bilemem ama uçarak dövüşürler artık :D
 
Aslında Kid'in meyvesinin karakterleri manyetik kutup haline getirmesi felan savaş içinde çok bela olacak çok güçlü şeyler çıkacak bir yetenek. Ama Kid'in vizyonu çapı bu kadar herhalde.:D
 
Seride bu kadar büyük olup da hakiden bağımsız hiçbir güç görmedik. Ben haki olduğunu düşünüyorum.


Bir şeyi savunduğum nerden çıktı? Hawkinsle olanlara bakıp güç kıstası yapamayız diyorum.
Bu attığın sahnede Hawkins'i neden kesip atmadığının cevabı neden çatıda meyve uyanışı açmadığı ile aynı. Neden tüm hayatını yok etmeye adadığı Doflamingo karşısına meyve uyandırmayı bile öğrenmeden gittiğiyle aynı. Serideki karakterlerin güçlerini işine geldiği gibi kısıp, işine geldiği gibi şişiriyor. Buna Law'dan bağımsız 50 tane örnek çıkarılır. Yani lineer bir gerçeklik olduğunu mu sanıyordun?
Hawkins ile olanlardan çok da rahat güç kıstası yapılır. Law on kere Hawkins'e vursa bebeklerini bitirir, başka bir vuruşu ile de komple yenerdi.

Law tamamen Hasır Şapka Korsanları yüzünden Doflamingo'ya saldırmak zorunda kalıyor. Onların adaya gelmesi ile uzun vadeli planları bozuluyor. Zaten başlarına bela olmamaları için en başta bu yüzden onların kişiliklerini falan değiştiriyor. Bizimkiler adaya gelmemiş olsa, iyice güçlenmeyi bekleyecekti muhtemelen. Law dediğimiz adam enerjisi biter diye balıklara saldırmazken, sonrasında Doflamingo ve Issho ile tek başına bir süre dövüşüp, daha sonra bizimkileri falan onun elinden kurtarıyor. Bu bahsettiklerim ta ne zaman olan olaylar, bunları yapan adam Hawkins gibi muhtemelen haki bile kullanmayı bilmeyen bir adamdan kaçıyor. Bunun bir saçmalık olduğunu görmek için ÇİZGİSEL bir gerçeklik olmasına gerek yok.
 
Ara ara kendi dengine yakın adamlarla dövüşseler de gelişimleri daha net görsek daha hoş olacak 2 ye 1leri de daha az görürüz ama şimdi bakınca eskiden de böyleydi. Enies lobby den nasıl çıkacak bunlar derken bir anda güçlenmişlerdi. Neyse bunu böyle kabul etmek lazım dediklerinde haklılık payı da var zaten.
Zaten ben OP bozdu diyenlere karşı bozmadı derken de bunu kast ediyorum. Aslınfa bu serinin çizgisi hep aynıydı. Ama sadece işlenen konular daha önemli hale geldiği için bu eski çizgi yeniyi kaldıramamaya başladı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık