Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1038: Kid ve Law, Koca Ana'ya Karşı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?


  • Kullanılan toplam oy
    244
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda gene kafasına göre Law'ın meyvesinin işlevini esnetiyor.Harbiden şu meyvenin tam olarak ne yaptığını on yıldır açıklayamadı adam.
Kurduğu Oda'nın içinde istediği her şeyi yapabiliyor işte. Adam insanların kişiliğini değiştirdiğinde bu kadar olay çıkmamıştı sadece bir kılıç büyüttü. Onun dışında meyve bence de aşırı güçlü ve kırık ama bunun da Law'ın aşırı gelişmemiş hakisi ile dengelemiş işte.
 
2 Şok dalgası arasında fark var. Bu sefer daha sert vurmuş. Seride görmek istediğimiz şeylerden = Kan ve vahşet.
Bu tekniği uygularken kılıcını bırakıp kendisi kayboluyor.
Kılıcının boyu kendi boyuna yakın olduğu için omuzunda taşıyor. İlk defa kılıcın boyunu net yansıtmış. Panel akıyor.
Bir sürü tekniği var, E.Oda 2-3 teknik arasında döndürüp duruyor. K.Room'a şok dalgası dışında farklı yetenek yükleyebiliyor mu bilmiyorum fakat Sterben Blade ile kan ve vahşeti arttırmak isterdim. Hem bu tekniği içten-dıştan olarak zarar veriyor. Tabi final atakları yeni bir şeyde olabilir.

Velhasıl kelam kaç senedir forumdayım Law'ın övüldüğü bir zaman mı? Gözlerim yaşardı. :ühü: Vay şöyle olmuş böyle olmuş konuşmam. Law'da konuşmasın enerjim cart curt. Akıyorsun oğluuuuum bir kendinin farkına var. Görüyorsunuz. Mükemmelll. :mincika:
Bölümü Oda çizmedi galiba. Mama baya baya şov yapmış. Koca yonkouyu sadece komedi malzemesi yapardı. Bölüme bakıyorum. İki zirve süpernova. İşbirliği yapmış, meyve uyandırmış yerlerdeler. Tayfaları öldüler diye ağlıyor, yalvarıyor. Kadınsa bunları bıraktı bir posta da Luffy'nin üstünden geçmeye gidiyor. Mükemmel varlık Linlin. :utan:
Kaido da o arada Oden desin, Oden'in aurası desin, Oden'in kılıcı desin, sake diye ağlasın.

İzo Cp0'la ilgilenecek. Robin'den ne ara vazgeçti bunlar yahu? Brook kaçırmış mıydı kızı ne olmuştu?
Acaba CP0'ın hasırşapkalara yönelme sebebi Gorosei mi? Bu da malum meyveyi lastik meyvesi yapıyor o zaman. Mesele gene seçilmiş peygamber Luffy'e döndü demektir. Sonra gel eskisi gibi sev şu çocuğu.

Azrailin kafası da Brook'u andırdı aslında. Acaba o azrail Brook olabilir mi? Brook meyvesini uyandırmış olabilir mi? Goroseinin bahsettiği meyve bir ters köşeyle onunki olmasın. Öyle olursa çok iyi olur be. Luffydense Brook olsun.

Son kısımda da yine Law-Bigmom ilki gördük. Kadını boydan boya deşti. Yetmedi kadının gözlerini kaydırdı. Bu Oda Kid'i böyle boş boş büyük büyük konuşturuyor ama Law ve Bigmom için bir şeye hazırlıyor gibi duruyor bizi. Ya da hepsi tesadüf. Ne biliyim. Anlayamıyorum artık adamı.
Law'a kırk yılda bir bölüm çizdi onda da yine yancılık yaptırdı :hhh:
 
Kid o kadar güçlü ki.. Big Mom ölmesin diye mangaka haki vermiyor.
Valla bu gidişata bakılırsa bana bu Kid'in nihai tekniği çok büyük bir robot yapması olacak gibi geliyor... Kral hakisini ileri seviye kullanacağı ümidini kestim ben. Meyvesiyle alakalı bir şey çıkaracak Oda. Onda da tıkandığını görüyoruz.

Law ve Kid kombine bir şekilde saldırı yapıp yenecekler gibi hissediyorum. Hal böyle olunca da kral haki kullanımı olmayacaktır. Meyve vurgusu ve uyanış açılması yapılmazdı boşuna.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık