Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1038: Kid ve Law, Koca Ana'ya Karşı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?


  • Kullanılan toplam oy
    244
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölümü Oda çizmedi galiba. Mama baya baya şov yapmış. Koca yonkouyu sadece komedi malzemesi yapardı. Bölüme bakıyorum. İki zirve süpernova. İşbirliği yapmış, meyve uyandırmış yerlerdeler. Tayfaları öldüler diye ağlıyor, yalvarıyor. Kadınsa bunları bıraktı bir posta da Luffy'nin üstünden geçmeye gidiyor. Mükemmel varlık Linlin. :utan:
Kaido da o arada Oden desin, Oden'in aurası desin, Oden'in kılıcı desin, sake diye ağlasın.

İzo Cp0'la ilgilenecek. Robin'den ne ara vazgeçti bunlar yahu? Brook kaçırmış mıydı kızı ne olmuştu?
Acaba CP0'ın hasırşapkalara yönelme sebebi Gorosei mi? Bu da malum meyveyi lastik meyvesi yapıyor o zaman. Mesele gene seçilmiş peygamber Luffy'e döndü demektir. Sonra gel eskisi gibi sev şu çocuğu.

Azrailin kafası da Brook'u andırdı aslında. Acaba o azrail Brook olabilir mi? Brook meyvesini uyandırmış olabilir mi? Goroseinin bahsettiği meyve bir ters köşeyle onunki olmasın. Öyle olursa çok iyi olur be. Luffydense Brook olsun.

Son kısımda da yine Law-Bigmom ilki gördük. Kadını boydan boya deşti. Yetmedi kadının gözlerini kaydırdı. Bu Oda Kid'i böyle boş boş büyük büyük konuşturuyor ama Law ve Bigmom için bir şeye hazırlıyor gibi duruyor bizi. Ya da hepsi tesadüf. Ne biliyim. Anlayamıyorum artık adamı.
 
Marco ya da kalkarsa sanji gibi geliyor bana. Zoro çöp suan smile bile tek atar, yamato da mesgul. Digerlerinin güçleri yetmez.
Yc2 ayarı çıkarsa bizim maskeliler, güçten düşmüş bu adamlara karşı da yenileceklerini sanmıyorum fakat hasır şapkaların peşine düşüyoruz lafı beni işkillendirdi. Yedirebilir gibi geliyor birilerine bu adamları :/

3. Cp0 üyesi yok ortalıkta daha. Onu da kullanacaktır artık bir yerde.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık