Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1038: Kid ve Law, Koca Ana'ya Karşı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?


  • Kullanılan toplam oy
    244
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sırf bu sebepten yenseler bile yarım yonko edeceklerinden şüpheliyim. Bm işlerini bitirebilirdi birkaç kere.
Sorun oda'nin adam akilli çizmemesi. Aslinda her türlü hasar veriyorlar fakat aksiyon yarida kesiliyor gibi. Bölüm adi law-kid ama biz alakasiz sekilde zoro,choppi falan görüyoruz. Yonkou vs'sine bari tam bölüm ayir ve adam akilli çizse, powerlari daha etkin kullandirsa olucak.
 
Ya bu dövüşte hep dayak yedikten sonra toparlanıp birkaç havalı hareket yapan Law ve Kid’i çiziyor gibi Oda. Biraz da Big Mom’ın bunları nasıl dövdüğünü çizse daha iyi olurdu. Bölümün adı Law ve Kid vs Big Mom ama ortada doğru düzgün dövüş yok.
 
Arka arka denilip duruluyor da adam sağ koldan geçiriyor. Ne zaman sağ taraf arka oldu? Hey hey.

Birbirlerinin oluşturdukları açıklardan saldırdıkları, doğru. Eeee strateji dediğinde bunu gerektirir. Her şey her zaman sizin bildiğiniz gibi bodoslama ile olmaz. Nasıl saldırabiliyorsan ona göre hareket eder kendine yol bulursun. Bazı galibiyetlerin yegane yolu budur.
 
Sırf bu sebepten yenseler bile yarım yonko edeceklerinden şüpheliyim. Bm işlerini bitirebilirdi birkaç kere.
Bu Luffy içinde geçerli. Kaido'nun öldürmesi için fırsatlar vardı. Hatta niye öldürmedim diye ağlamalara başladı. Gelişmesine olanak sağladı. Buna sebebiyet veren yine imparatorların kendisi.
 
Izo düşündü ve silah çeksem ne yapabilirler ki dedi
Bence yamato çatıya çıksın ve şu epik cümleyi kursun , belki sürekli yenilmiş gibi görünen karakterlerin kalkıp iş yapmasından daha iyi pilot twist olabilir

 
Bu sayıyla anladım ki Kid'den Magneto'nun M'si olmaz.X-Men evrenini izleyen biri olarak ne hayallerim vardı Kid'den.Benim için büyük bir hayal kırıklığı oldu açıkçası.😭
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık