Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1038 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro her şeyini ortaya koydu resmen boy boy kral haki akıtması gerekti adamı yenmek için nasıl zorlanmamış olabiliyor ya. Dövüş başlarında zaten üstünlük King'deydi. Sırf iksirin etkisinden dolayı yaralanıyordu dersen haksızlık etmiş olursun.

Enma olmasa çözemeyecekti Kral haki mevzusunu. O zamanda King'i yenmesi mümkün olmazdı öncesinde hiçbir şey yapamadı ki doğru düzgün. Enma istediği kadar zorluk çıkarsın çok büyük bir güç kattı Zoro'ya.
Enma olmasa King bu kadar zorlamayacaktı adamı da.Adam h.hakiyi çözdüğü için yenmedi sadece King'.King'in gücünün nasıl çalıştığını anladığı için de yenmiş oldu.King'in kendisi diyor bunu.

Zoro her şeyini koydu diyebilmen için Zoro'nun kılıcının köstek olmadığı,%100üyle başladığı bir dövüş olması lazım bunun.P.up sonrası bunun yüksek zorlukta bir dövüş olmadığı da gerçek.King ne yapsa Zoro misliyle ödetti adama.
 
Luffy bir hafta civarı eğitim yaptı, fiziki olarak da zaten güçlüydü. Haki kullanımının temeline de hakim. Kaido'dan farklı olarak geleceği görebilecek seviyede Gözlem Hakisi var. Bence hiçbir abartı yok.
Ben öncesinde demiştim ki acaba Yonko'ları bu kadar erişilmez gibi gösteren hani fiziksel güçleri olsun savunmaları olsun h.haki mi felan? Durum öyle gibi de duruyor. Yoksa WB'nin cüsseye bakıyon Shanks bununla denk carpisiyor. Ama seride cussenin her şey olmadığını Luffy'nin Dressrosa arenasında dev gibi adamları oarmagiyla kaldırıp yere vurmasından görmüştük. Luffy zaten fiziksel güç açısından hep güçlü gösteriliyordu. Ama Yonkou karşısında anlamı uoktu çünkü kral haki potansiyeli kullanıldı mı her şeyin tüm güç faktörlerin sanki baya bir level alıyor gibi duruyor. Eee Luffy'deki eksik de bunu kullanamamasıydı.

Luffy onca potansiyel kral hakiye sahipken bunu kullanamıyordu o yüzden eksik gibi duruyordu. Bu boşluğu doldurmak için g4'de deli gibi b.haki harcama ile uğraşıp bunlara dayanıyordu. Oda Luffy'i bence adım adım her alanda en uç seviyeye gelecek şekilde bilerek böyle bir yol izletti. Önce meyvesiyle işler basarmaya çalıştı. Sonra b.hakiyle sonuna kadar gitti. Sonra kenboshu haki en son yine fiziksel güç kastı. Yeterli olmadı şimdi de kral haki açtı denk savaşıyor. Uyanış da acabailir yine.

Ama direk kral haki güçlendirmesi alsa diğer yanları eksik kalabilirdi.
 
Luffy, Doflamingo'yu dövdüğü zaman ne Yılan Adam formu vardı, ne de saldırılarına Fatihin Hakisi ekleyebiliyordu. Kaido'ya yaptığı son saldırıyı Doflamingo'ya yapsa, parçalarını yerden toplarlar. O yüzden onu adam yerine koymayacağını söyledim.

Çizimlere çok takılma. Apoo'nun saldırısı da Luffy'nin suratının şeklini değiştirdi, buna bakıp "Apoo, Kaido seviyesi" mi diyelim?
Yılan adam ve diğer formları hep vardı formlar birbirine üstün değil.Neyse Dof kısmını uzatmıyorum bana önyargı var. :) Şu an rahat harcar zaten Dof,Kata,Cracker hiçbiri farketmez.Gelecek olayından Kata farkederdi onu da halletti.
Ne :D Zoro'nun iksirinin etkisi geçmeye başlıyor dövüşün bu raddelerinde.
Bu sayfada iksirle ilgili hiçbirşey yok.Zoro yaram açıldı der en basitinden.Çarpışan adamların birbirini kesmesi var Zoro vs Ryuma gibi.Zoro yarmış geçmiş farklı olan şey bu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık