Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1038 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro bu seferde kendini oni yapıp cp0 dan birini indirecek heralde. Artık o tırpanlı herif zoroyu aşağı mı fırlatır nasıl olur bilemem.
 
Burada King kesiyor işte. Ateşini söndürmüs hamle yaptığı bariz. Korkuluk gibi duruo kesmesini mi bekledi sadece ateşi sönükken?
Hamle yapmış olsa King'in de elini gösterir Oda.Herifin kesilen tarafına dikkat et.King hangi açıyla kesecek öyle :D Zoro'nun enmaya h.haki eklemeden bile enerjisiyle alakalı sözü var.Adam hem kılıç, hem iksir hem King ile uğraştı savaşta.


Yılan adam ve diğer formları hep vardı formlar birbirine üstün değil.Neyse Dof kısmını uzatmıyorum bana önyargı var. :) Şu an rahat harcar zaten Dof,Kata,Cracker hiçbiri farketmez.Gelecek olayından Kata farkederdi onu da halletti.

Bu sayfada iksirle ilgili hiçbirşey yok.Zoro yaram açıldı der en basitinden.Çarpışan adamların birbirini kesmesi var Zoro vs Ryuma gibi.Zoro yarmış geçmiş farklı olan şey bu.
Yahu King'le 5 dk savaştıktan sonra enerjim tükenmeden indirmeliyim diyor iksirin etkisinin kalıcı olmadığını nasıl anlatsın yazar.King adamı kesmemiş bile burda açıya baksana.
 
Yalnız hakkaten söyledikleri şeyde bir sorun var.Ölsek bile çatıya gitmene izin vermeyeceğiz demek luffy i koruma manasına geliyor.Adam kendi hedefi için Kaidonun karşısında siz kendi hedefiniz için BM karşısındasınız size ne luffy den.Bilmesem luffynin yancıları derim ben de.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık