Hamle yapmış olsa King'in de elini gösterir Oda.Herifin kesilen tarafına dikkat et.King hangi açıyla kesecek öyle Zoro'nun enmaya h.haki eklemeden bile enerjisiyle alakalı sözü var.Adam hem kılıç, hem iksir hem King ile uğraştı savaşta.Burada King kesiyor işte. Ateşini söndürmüs hamle yaptığı bariz. Korkuluk gibi duruo kesmesini mi bekledi sadece ateşi sönükken?
Yahu King'le 5 dk savaştıktan sonra enerjim tükenmeden indirmeliyim diyor iksirin etkisinin kalıcı olmadığını nasıl anlatsın yazar.King adamı kesmemiş bile burda açıya baksana.Yılan adam ve diğer formları hep vardı formlar birbirine üstün değil.Neyse Dof kısmını uzatmıyorum bana önyargı var. Şu an rahat harcar zaten Dof,Kata,Cracker hiçbiri farketmez.Gelecek olayından Kata farkederdi onu da halletti.
Bu sayfada iksirle ilgili hiçbirşey yok.Zoro yaram açıldı der en basitinden.Çarpışan adamların birbirini kesmesi var Zoro vs Ryuma gibi.Zoro yarmış geçmiş farklı olan şey bu.
Wg de yazdığına göre bu tırpanlı eleman bu bölümde zoroya saldırıyor.
Zoro: Cid- ciddi değildim hahahahaKing'i yenen Zoro, gaza gelip iddialı bir söylemde bulunur:
Bunu duyan öte dünya varlıkları:
Aslında 01 dizisindeki Cabbar'ın araba sahnesini paylaşacaktım ama ban yemeyelim durduk yere.