Şakadan da hiç anlamıyormuşZoro: ''Cehennem Tanrısını makarasına demiştim ya ben Korsan Avcısından devam''
Şakadan da hiç anlamıyormuşZoro: ''Cehennem Tanrısını makarasına demiştim ya ben Korsan Avcısından devam''
ee ciddi değildim diyorsun ama elimizde belgeler var. Asla kami'ye dua etmem falan da demişsin. alalım arkadaşı.Zoro: Cid- ciddi değildim hahahaha
Zoro ruhani varlıkları bile kudurtmuş.Şakadan da hiç anlamıyormuş
King dövüşü yüksek zorluk ise Kaku dövüşü de yüksek zorluk.İkimizde bu dövüşlerin yüksek zorluk olmadığını biliyoruz ama.
Yahu mangada sahne sonrasını görüyoruz animedeki giriş gelişme sonuç görmüyoruz ki.Nereden karar veriyorsun şu açıdan kılıç sallamış diye.Adam sağdan gelir soldan kılıcı sallar el değişikliği yapar vs... Zoro kesilmiş ama umursamıyor bile önemsiz birşey.İksir etkisi önemli birşey bunu dile getirmesi lazım.Mangalarda böyle durumlarda sağdan soldan o iksiri veren bile yorum yapar yani.Sahne tertemiz iksir olayı yok.Zoro Enma’dan endişe ediyor.İksir adamı eski haline geri döndürecek denmedi.Acı çektirecek dendi.Hamle yapmış olsa King'in de elini gösterir Oda.Herifin kesilen tarafına dikkat et.King hangi açıyla kesecek öyle Zoro'nun enmaya h.haki eklemeden bile enerjisiyle alakalı sözü var.Adam hem kılıç, hem iksir hem King ile uğraştı savaşta.
Yahu King'le 5 dk savaştıktan sonra enerjim tükenmeden indirmeliyim diyor iksirin etkisinin kalıcı olmadığını nasıl anlatsın yazar.King adamı kesmemiş bile burda açıya baksana.
Bak sana ne diyeceğim, şimdi Kid ve Law Mama'yı beraber indirecekler. Sonrasında Kid ve Law arasında anlaşmazlık çıkacak, hangimiz yonkou olacağız kavgasına tutuşacaklar ve Kid Law'ı öldürüp imparator olacak.Mom'ın dövmesine şaşırmadım. Luffy 2-3 kez düşmüştü. Neyse ki es vermeden kalkıp aynı ağızla cevabı yapıştırmışlar Koca Anaya. Geçmiş olsun Koca Ana. Bir daha acıtmamak için söz veremem. Şayet daha çok acıtacağım.