Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1038 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok tuhaf normal şartlarda arc sonuna kadar Zoro'yu görmememiz gerekti adamını indirdi yatışa geçti zaten ilacın etkisi geçince uzun süre perte çıkacaktı bu tırpanlı iskeletin belirmesindeki amaç ne ki şimdi.O haldeki Zoro'nun savaşmasına şuan ihtimal yok tutup mangaka Zoro'yu da öldürtmeyeceğine göre amacı ne acaba bu ilk kez gördüğümüz karakterin.Düşman olsa Zoro'nun orda ölmesi gerek bu ihtimal olmadığına göre bu iskelet düşman değil Zoro'yu tekrar kaldıracak desem ona da gerek yok şuan Luffy Kaido'yu tek indirecek o belli.Büyük soru işareti bu iskeletin belirmesi.
 
Adam Enma iki fatihin hakisi çekti diye Azrail'i gördü ne anlatıyonuz yav ?

Mama gibi metale ruh verecek sanki.. Napolyon bile yapıştı karıya.. Zoro, kılıçlarını tutmadan bir haber adam uyanışla neyiyle yenecek ? Yumruklarıyla mı xD
O uyanışta da elbet engel tanılır. Bu Sugar herkesi oyuncak yapar demek gibi bir şey. Law herkesi ışınlar demek gibi de bir şey. Ama ne oldu engel tanındı. Örnek gösterilecek çok var buna. Kid'de öyle herkesin kılıcını falan çekemez. Bahane bulunulur.
 
Montdor gemide miydi? Tüm kek adasında geride kaldı diye biliyorum
Evet gelmişti ve kitap özelliği çok iyi bir özellik olduğundan ve ilginç hayvanlar da çok olduğundan Kocaana kitabı da getirtmiştir, gelmişken bir kaç hilkat garibesi, haline şükrettirecek hayvan ve bilimum canlıları toplayalım diye.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık