Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1038 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro ve Sanji'yi çok daha fazla seviyorum ama Oda bile bu farkı bize eşleşmelerle gösterdi ama halen kendi bildiğimizi okuyoruz malesef.

Luffy vs Kaido - Yonkou
Law ve Kid vs Big Mom - Yonkou
Zoro vs King - Sağ Kol
Sanji vs Queen - Sol Kol

Big Mom gibi bir imparatora karşı iki kişi olarak duruyorlar ki seviyeleri sağ kol üstü olmasa mümkün değil ikisi bu kadar dayanamazdı. Akazaya Dokuzlusu aynı anda bile Kaido'ya çok fazla hasar atamadılar ki Sulong Neko ve İnu bence sol kol seviye, Denjiro ve Ashura, Jack'tan güçlü, Kawamatsu 3. Komutan ile 4. Komutan arası. Diğer dörtlü de en az 4. Komutan seviyede. Buna rağmen Kaido'ya verdikleri hasar ortada. Bunu hesaba katarsak iki kaptanın bir Yonkou'yu tutması bence seviyelerini göstermesi açısından önemli. Kaido, bütün astları olan Ookanban ve Tobiroppo'yu aynı anda devirebilecek seviyede. Yani demek istediğim artık uyanışlarıyla birlikte sağ kol diye bir mevzu kalmadı bu adamlar için seviyeleri artık daha üst ligde. Kaldı ki artık Zoro ve Sanji bile sağ kol ve Sol kol seviye üstü görüntü çizdiler. Oda çıldırdı, musluğun ağzını bir açtı pir açtı. Deli gibi Power up'lar dağıttı. Keşke biraz da Marco ve Akazaya Dokuzlusu içinde böyle bir şey yapsaydı.

Luffy>>Yamato>Law>=Kid>Zoro>= Sanji>=Marco şeklinde şu anda bence.

Sanji ve Zoro'nun seviyelerini Marco'nun önüne koyma sebebim. Karşılarındaki 1.320'lik ve 1.390'lık adamları Power uplarıyla neredeyse tekleyeceklerdi. Queen'in halen uçtuğunu düşünüyorum. Uçan tek dinozor King'in meyvesi değilmiş bak Queen'de uçuyor. King'in ise artık kanadı yok ve çok ciddi bir hasar aldı.
Beğendim ama her yere katılmıyorum :D o kadar fark olsun .d Sanji bana göre sağ kol üstü değil, Sağ kol ligi.
 
Bmyi bayiltmadimi? Ayni bm krize girdiginde bütün bir yonkou tayfası kaçmaktan başka bir çare görmüyordu queen tek başına halletti olayi.
Korkuyor gibi görünüyor ama gorevini de yapıyor adam
Suç Oda'da. Doflamingo'nun, ölümsüzlük ile Caesar mevzusu olmasa uyanış açmadan bile yara almadan kafasını keseceği adam Big Mom'a zarar veriyor ve Big Mom onları yenmek için ömrünü kısaltan bir teknik kullanıyor. Kömürü elmas yapıyor Oda havadan sudan, fanların böyle abartılmaları normal...Law güçlü ama Sanji'yi yeneceğinin bir garantisi yok. Sanji şuanda daha güçlü değilse bile Law'u geçecek.
 
Eşleşmeler ve gücün uygunluğu çok önemli. Hemen seviye vermeyin bence karakterlere.

Law tehlikeyi sezdiğinde ışınlanabiliyor. Takım arkadaşı tehlikedeyken onu ışınlayabiliyor. Hız seviyesinin önemi yok. Bu sebeple geniş alan saldırıları da önemsiz kaldı.

Saldırısı deri sertliğini önemsemiyor. Kaido ve big mom’ı özel yapan şey o.

Kaçamayacakları kesinleşince kidd hurda feda ediyor. Sonra hurda geri birleşiyor.

Bu ikili beraber iyi dövüş uzatabiliyor. Bunların yerine aynı seviyede düz dövüşçü koyarsanız yıkılırlar hemen.
Mesela daha güçsüzdüler ama kınlara bakın. Kaido balyozla saldırınca ne yapsınlar bi balyozu 9 kişi beraber mi bloklasınlar? Biri o balyozu yerken diğeri yandan kaidoya saldırıyor. Başka yapacak bişeyleri yok.

Law ve kidd için imparatorlarla aralarındaki birçok fark meyve güçleri sayesinde önemsiz kaldı. Uyanışla güçlü komutan ediyorlardır. Big mom’ı indirmeden önce sanji ve zoro’yu net geçerler. Ama şimdilik net daha güçlüdürler diyemem.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık