Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037: Sekiz Trigramlı Sarhoş Ejderha

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 229 77.6%
  • Orta

    Kullanılan: 45 15.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 21 7.1%

  • Kullanılan toplam oy
    295
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konuşulan meyveye dünya hükümeti farklı bir isim verdiyse, kesinlikle daha önce seri içinde ismi açıklanan bir meyve çıkacak. Son panelde Zunisha gösterildiği için onun meyvesi mi diye düşünülmüş ama mantıken ismi bilinmeyen meyve üzerinden ikinci bir gizem kasma olayına girilmezdi. Bu meyve %90 gomu gomu no mi çıkacak. %10 ise hana hana no mi diyorum. Law'ın meyvesi zaten dünya çapında bilinen bir meyve. Sadece Gorosei tarafından bilinen bir şey çıkması lazım.
Dünya çapında bilinen bir meyve olduğu için mi hükümet gizli kapaklı iş yapıyordu? Hükümet içinde bile bi haber olanlar vardı. Garp gibi. Ki bilinen meyve olsa Doffy gibi peşine düşenlerde olurdu.
 
Lütfü desen daha dün dayak yiyordu şimdi noldu ne ara nasıl bir buff aldı da bu hale geldi ben anlamadım. Kaido'yu böyle dövüyosa hayatta korkacak neyi var ki? Kaidoyu şöyşe döven adam Yaşlı beyaz bıyıktan en azından bi 3x daha güçlüdür, gitsin yıksın marinefordu o zaman yani anlamadım ben bu işi. En yüksek ödüllü, en güçlü yonko Kaido değil mi? bunu döven yani bundan güçlü olan bir adam bundan sonra hangi arcta kimle karşılaşıp zorlanacak?

Kısaca tırt bölüm, bastım kötüye.
OPta mantık aramamak lazım, E. Oda ne hikaye yazdıysa oraya kadar saçmalıyor. Diğer husus hep yazdığım uzere DB çakmaliğından kaynaklanıyor. Luffy dünyanın dayağinı yer, 1 aylık erzak yer ve güçlenir. Dayak yedikçe güçlenilen abuk bir kurgu işte. :)
 
Meyve kesinlikle Tama’nın çok etkili ve efektif bir meyve ve uyanışının çok büyük etkileri olacağını ve büyük savaşın gidişatını değiştireceğini düşünüyorum. Etkisi korkutucu bu meyvenin
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık