Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İzlediğiniz Son Film

Monsters Universit - 2013


Konu:
Mike ve Sully Sevimli Canavarlar'dan (Monsters, Inc.) sonra yeniden beraberler! Canavar olmak öğrenilebilir! Bu sefer maceranın öncesine, ikilinin üniversite günlerine dönüyoruz. İkilinin henüz sıkı dost olmadığı ve hatta ilk tanıştıklarında aslında çok da iyi anlaşamıyor olduklarına tanık oluyoruz filmin başında fakat daha sonra bu sıkı dostluğun nasıl başladığına , birbirlerinin farkılıklarına nasıl tahammül ederek bunların üstesinden geldiklerini görüyoruz.
Pixar stüdyolarının çok sevilen animasyonunda orijinal dublaj kadrosunda Billy Crystal, John Goodman ve Steve Buscemi gibi isimler karakterlere hayat verirken yönetmen koltuğunda Dan Scanlon oturuyor.
Yorum:
Gerçekten süper film olmuş ilk filmin ardından neredeyse 10 sene geçtiği için ilk seriyi unuttum ama yinede süper yapmışlardı ve sonu da tam süperdi Spoiler vermeyeyim :D
Karakterleri de çok güzel yapmışlar. Müdire özellikle :D
Art: Tekrar hapishaneye dönemem :hhh:
 

2013 yapımı olan Oblivion filminin başrolllerinde usta oyuncular Tom Cruise ve Morgan Freeman paylaşmaktadırlar. Filmde Tom Cruise dünyada kalan az sayıda insansız hava uçaklarının tamircilerinden biridir. Geleceğin Dünya’sında bir adamın geçmişle yüzleşmesi insanlığı kurtarmak için mücadele ederken onu kurtuluş ve keşif yolculuğuna sürükleyecektir.
tek soyleyebilecegim simdiye dek izledigim en iyi sci-fi film.
imdb oyum 10/10
 
A Remember to Moment



Umutsuz bir aşkın peşine düşen ve sürekli yolları şaşıran bir kız, yine unutkanlık sonucu bir erkekle karşılaşır ve tesadüfler sonucu ona aşık olur. Biraz zorlamayla başlayıp, gerçek bir aşka dönüşen bu ilişki, zamanla gelişen umutsuz bir hastalığın kurbanı olacaktır. Ve aşkın tek besini anılar, yavaş yavaş silinir. anıların silinmesiyle korku başlar.
Güzel ve duygusal filmdi. Kızın hastalığı sayesinde sevdiği kişi ile tanışması işin en ilginç tarafıydı bence.
Dünyada belki de en çok sevdiğin kişi ile tanışmana imkan sağlayan, aynı zamanda sevdiğine de en büyük acıyı çektiren hastalığa iyi mi denir kötü mü denir acaba?
 
TURBO - 2013


Konu:
Hayalperest bir sümüklü böceğin en büyük hayali dünyanın en hızlı sümüklü böceği olmaktır. Kendisini diğer arkadaşlarından daha yavaş gören ve bu nedenle dışlanmış hisseden sevimli hayvanın başına sıradışı bir kaza gelir. Kaza sonrasında yaşadığı değişim ise onu hayallerine yaklaştıran şey olur. Küçük kahraman artık kabuğunda saklanmak yerine tüm cesaretini toplayıp kendi türündeki arkadaşlarını bir araya getirir. Artık hayallerini gerçekleştirmenin zamanıdır. Bu arkadaşları için olduğu kadar kendisi için de son derece önemli bir adımdır. Yapması gereken tek şey dünyanın en büyük hız yarışı olan Indy 500'ü ne pahasına olursa olsun kazanmaktır.
Animasyon türündeki filmde karakterlere Ryan Reynolds, Snoop Dogg, Luis Guzman ve Paul Giamatti gibi isimler sesleriyle hayat verirken yönetmenliği ise Madagascar ve Shark serisine senaryoda katkı sağlayan, animasyonun mutfağından gelen David Soren üstleniyor.
Yorum:
Tipik Animasyon filmi işte bilindik konu biri çıkıp bir şey olacağım der. Sonunda'da olur:D
Ama Eğlenceliydi :oleyo2:

Planes - 2013


Konu:
Tek pervaneli, 680 beygir gücündeki kasaba uçağı Dusty'nin tek hayali başarılı bir akrobasi uçağı olmaktır. Fakat hava yarışçısı bu uçakların tasarımı ve yapısı ondan çok daha farklıdır. Üstelik Dusty'nin bir de yükseklik korkusu vardır! Donanma pilotu Skipper’ın kapısını çalan cesaretli Dusty bu usta uçaktan yardım ister. Skipper, son şampiyon Ripslinger ile aşık atacak düzeye gelmesi için Dusty'yi çalıştırır. Sınırlı donanımına rağmen Dusty o kadar cesurdur ki daha önce hayalini bile kuramadığı yüksekliklerde uçmayı hedefler ve onu hayranlıkla takip edenlere de uçma cesareti verir...
Çok sevilen Arabalar (Cars) animasyonunun gökyüzündeki Uçaklara uyarlanmış hali olan yapım yeni bir Disney efsanesi olma yolunda. Digital 3D™ teknolojisiyle vizyona girecek filmin Türkçe dublaj kadrosunda ise yine aşinası olduğumuz isimler yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ise Klay Hall üstlenmiş.
Yorum:
Arabaların uçan versiyonu:hhh:
Saçmalamışlar. [ Konu felan güzel eğlenceli ] ama arabalar bile zor iş yapmışken ilk filmin uçak versiyonun çıkartmak :bilmem:

Wolverine - 2013


Konu:
Jean Grey'in ölümünün ardından büyük bir depresyona sürüklenen ve kimliğinden kurtulmak isteyen Wolverine, yıllar önce hayatını kurtarmış olan bir arkadaşının ortaya çıkıp kendisinden yardım istemesi sonucu Japonya'ya gidip onu görmeye karar verir. Burada kendisine sunulan öneriyi kabul eden Wolverine, bu sayede ölümsüzlük yetisinden kurtulup ölümlü bir canlıya dönüşecektir. Ancak bu etapta Silver Samurai isimli ölümcül bir düşman edindiğinin farkında değildir. Bu düşmana acımasız Viper'ın da eklenmesiyle, tarihi bir savaş başlar. Wolverine bu savaş sürerken, mutant yanına ve geçmişinden gelip kabusu olan bir gizeme karşı da mücadele etmek zorundadır.
Başrollerini Hugh Jackman, Will Yun Lee ve Tao Okamoto oynadığı filmin yönetmenliğini James Mangold üstleniyor.
Yorum:
Evet Wolverine'nin nasıl aşağılandığını görmek istiyorsanız kaçırmayın.
Koskoca Wolverine normal senden benden bildiğin adamdan dayak yiyor.
Gücü çalınıyor. Ama ne iştir ölmüyor. [ Bilmeyenler için diyorum adamda kemik yok adamantiyum diye bir demir var. Eğer yenilenme gücü olmaz ise bu adam nasıl yaşıyor ? ]
Ek olarak Wolverine'nin gücünü çalmalar felan ? Bilmiyorum çizgiroman'nın okumadım ama böyle bir şey varsa Jean neden öldü o zaman Phonix'i içinden çekip çıkarsaydınız zamanında :oleyo2:
Aksiyon olarak Robot koymuşlar :hoo:
 
Los Cronocrímenes / Timecrimes



Hector karısıyla yeni bir eve taşınmakta olan, kendi halinde bir adamdır. Birgün dürbünüyle etrafı incelerken ormanda çıplak yatan bir genç kız görür. Oraya gittiğinde suratında pembe bandaj olan bir adam ona arkadan saldırır. Ardından bir kovalamaca başlar. Bu kovalamacanın sonunda Hector onu bir saat geçmişe götürecek bir zaman makinesinin yanına gelir. Zaman makinesinden sorumlu adam Hector'a (Hector 2) asla kendisiyle (Hector 1) karşılaşmaması gerektiğini onun da zaman makinesine girmesi gerektiğini söyler ve işler sarpa sarar...

Yorum:Az bilinen Muhteşem filmlerden çok ince düşünülmüş
 
Los Cronocrímenes / Timecrimes



Hector karısıyla yeni bir eve taşınmakta olan, kendi halinde bir adamdır. Birgün dürbünüyle etrafı incelerken ormanda çıplak yatan bir genç kız görür. Oraya gittiğinde suratında pembe bandaj olan bir adam ona arkadan saldırır. Ardından bir kovalamaca başlar. Bu kovalamacanın sonunda Hector onu bir saat geçmişe götürecek bir zaman makinesinin yanına gelir. Zaman makinesinden sorumlu adam Hector'a (Hector 2) asla kendisiyle (Hector 1) karşılaşmaması gerektiğini onun da zaman makinesine girmesi gerektiğini söyler ve işler sarpa sarar...

Yorum:Az bilinen Muhteşem filmlerden çok ince düşünülmüş
Ek yorum: süper film spoiler vermiyeyim hatta konusunu bile okumadan izleyin derim :good:
 
Sevimli Canavarlar Üniversitesi
Bi Animasyon filmi bu kadar mı iyi olur süper ötesiydi gerçekten, hele o son yokmuydu off bundan daha iyi bitemezdi dedim içimden.
1'e nazaran bu çok daha iyiydi. kesinlikle izleyin izlemeseniz çok şey kaçırırsınız.
 
Triangle



Atlantik Okyanusu'nda yat gezisi yapan ve elverişsiz hava şartları sebebiyle gizemli bir gemiye binmek zorunda kalan bir grubun öyküsünü anlatıyor. Jess filmde yaşayacağı zihinsel bir karışıklık yüzünden, üç ayrı karaktere bürünüyor.Olaylar sırayla çözülüyor...

Gerilim olarak iyi bir film ortalarda bayağı ilginçleşiyor izleyin
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık