Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gorosei'nin bahsettiği meyveyi merak ettim. Wano'ya yönelikse yüksek ihtimal ope opedir. Şu ana kadar bir o öne çıkmıştı seri içinde.

Ya da yami yami olabilir geliyor. Shanks'ta bunun için görüşmüştür gorosei ile.
Ope ope ve yami yami isimleri hiçte öyle gizli gibi durmuyor, meyve güçleri neyse onu tanımlayan isimler işte gizli bir yanı yok ki 😀
 
Luffy'nin çatıdan aşağı düştüğü sıra ağlayan modunda idi. Yine sake vardı elinde. Kınlar savaşı sonunda da içiyordu.

Bunun altından bir şey çıkacak. Belki de Luffy'nin saydığı mod dışında bir modu daha çıkacaktır. Nadir girdiği mod olur.

@Master of Puppets


Aydın hatırlar mısın bu tarz bir öngörün vardı senin.:D
Hahahaha evet, ben geyiğine demiştim ama doğru çıkacak gibi alkjsdsaljd
 
Gelen dev Oars türünün kralı falandır. Momonosuke adayı havada tutamayınca alttan el atıp tutar. Zamanında karaları birleştirip Wano'yu oluşturan da kendisidir. Büyük Krallık ile arasında söz falan var diye gelmiştir vs vs.
İşte aradığım mantıklı yorum. Baktı momonun adayı tutacağı yok alttan tutsunlar 🤣
 
Teach olması çok basit olurdu bence tamamen farklı birisi. Dev ile alakalı bölümü de san juan wolf'tan dolayı.
 
Eğer Florian üçlemesindeki büyük uzun canavarlar geldiyse konuştukları meyve Umi Umi No Mi olabilir. Çünkü o canavarlar Japon folkloründeki deniz şeytanı olarak adlandırılan UmiBozu adlı canavarlara benzetiliyor.
Umi-bozu...
Ve bu da suyu yöneten meyvenin seri içinde onaylandığı anlamına gelir.
Gomu Gomu no'nun ismini kapatmazlar, eğer şeytan meyvesinin ismi sansürleniyorsa bu D. gibi bir şey olmalı. "D." de sansürlü çünkü?
Yani geçmiş yüzyıllarla bağlantılı olmalı.
Imu'nun ismine çok ama çok benzeyen bir meyveyi kesinlikle sansürlemeleri gerekir.
Şimdi ben şunu anlamadım bu adamlar meyveyi sadece sansürlediler mi yoksa komple mi gizlediler?

Diyelimki senin dediğin gibi bir su kontrol meyvesi var, o zaman bu meyvenin adını sadece gizlemek bir işe yaramaz çünkü elemanın biri gelip o meyveyi yiyip suyu kontrol etme gücüne eriştikten sonra sen ona ne ad verirsen ver bir önemi yok ki. Gizlediler desek bence böyle güçlü bir meyveyi alıp saklamaları da mantıklı değil, hiçbiri yemese Imu yerdi.

Dolayısıyla bu meyvenin şuan ortada olmayan bir meyve olması lazım. Yani adamların ellerinde yok, ismini de sansürlüyorlar ki kimse arayıp bulup yemesin. Bu açıdan bakınca meyveyi en son yiyen kişinin hala hayatta olması lazım çünkü öldüğün zaman meyve tekrar doğuyor, bu adamda muhtemelen lurking legend olur. Neden lurking legend? çünkü kendisi "Wanoda" karşımıza çıkacak en amansız rakip olarak tanıtıldı. Ve ne hikmetse olaya bak ki adamın lakabı "lurking LEGEND" ve gorosei de önce "legend" olarak tanımladıkları birinin göründüğü haberi alıyor ve bu meyve muhabbetini de bu haberin hemen ardından dönderiyor... Kesinlikle bir alakası olması lazım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık