Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O şey gelecek. Luffy onun sesini duyacak. Kaido duymayacak. Kaido luffynin herşeyin sesini duyabildiğini bilmiyor. Joy boy herşeyin sesini duyan birisi olmalı. Kaido bunu görünce luffy için joy boy olabilir diye düşünecek. Sonra da buna inanacak. Ve dövüşü bırakıp adayı terk edecek.
İlk bakışta akla yatkın geliyor ama Oden'a yaptıklarından sonra o adadan sağ sağlim çıkarmazlar onu sonu ya ölüm ya impel down.
 
Şeytan meyvesi yemiş bir yaratık ya da obje de olabilir. Ama bölüm sonunda kimliği açıklanıyorsa bir bakışta da tanıyor olmamız lazım :bilmem:
 

tfk

daha önce amirallerin gorosei ye direkt rapor verdiğini görmüş müydük filo amirali dışında , gemiler cp0 gemileri olabilir gibi geldi bana da ?
 

Üye silindi 7459

Eğer Florian üçlemesindeki büyük uzun canavarlar geldiyse konuştukları meyve Umi Umi No Mi olabilir. Çünkü o canavarlar Japon folkloründeki deniz şeytanı olarak adlandırılan UmiBozu adlı canavarlara benzetiliyor.
Umi-bozu...
Ve bu da suyu yöneten meyvenin seri içinde onaylandığı anlamına gelir.
Gomu Gomu no'nun ismini kapatmazlar, eğer şeytan meyvesinin ismi sansürleniyorsa bu D. gibi bir şey olmalı. "D." de sansürlü çünkü?
Yani geçmiş yüzyıllarla bağlantılı olmalı.
Imu'nun ismine çok ama çok benzeyen bir meyveyi kesinlikle sansürlemeleri gerekir.
 
Gorosei'nin bahsettiği meyveyi merak ettim. Wano'ya yönelikse yüksek ihtimal ope opedir. Şu ana kadar bir o öne çıkmıştı seri içinde.

Ya da yami yami olabilir geliyor. Shanks'ta bunun için görüşmüştür gorosei ile.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık