Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Versinler işte yahu. Bu spoilercılar halden anlamıyor.:D
Bence spoilercılar da bilmiyor çünkü bu duyumlar geleli nerdeyse 1 hafta olacak, ben bir spoilercının bildiği şeyi 1 hafta gizleyebileceğini düşünmüyorum. Neticede adamların kanına işlemiş bu spoiler verme olayı, alışmış kudurmuştan beter derler bu adamlar biliyor olsaydı yarım yamalakta olsa şimdiye bi şekil salarlardı 🤣
 
Oda'ya tembel diyecek kişi yoktur aramızda diye düşünüyorum, sorun sürekli sonuçsuz bölümler çizip final dövüşlerini oldu bittiye getirmesi. Koca arc Wano marabalarının dramı ve dövüşlerdeki bakışmalarla geçti. Sonra komutanlar isimli saldırı bile yapmadan tek yiyor.
Sorun zaten orda başlıyor yav arkadaş o kadar vs oldu adam akıllı birşeyler çizmeden o onu yendi bu bunu yendi diye bölüm çıkart sonra o arası bu arası bilmemne arası ver.Tatiline değecek birşeyler yapsan kimse gam yemicek.Sonra iş ahlakından bahsederler.İşine en büyük ihaneti kendi kendisi ediyor.Jack 2 kere düştü nasıl düştü belli değil.Ninjaları koymuş birbirini kilitlemişler karşılıklı bakışıyorlar alanda binlerce kişi savaşıyor doğru düzgün birşey göremedik cp ajanları gitti x drake yendi ne yaptı yendi görmedik böyle böyle saymakla bitmez.
 
Kaido, Joy Boy olayını King ile tanışınca öğreniyor yani Xebec sonrası. Fakat arkadaki görüntülerde xebec var. Oysa kendisi öldü aynı şekilde Roger ve Beyaz için de geçerli. Ölen kişileri Joy Boy olacağını var saymaya devam mı ediyor? Doğru çıkmaz diye düşünüyorum.

Dünya hükumetini bir kez daha takdir ediyorum ayrıca. Bu Joy Boy olayını kimseye duyurmayarak en iyisini yapıyorlar. Bak Türkiye mehdiden geçilmiyor. İl başına en az 1 mehdi olduğunu söyleyen düşüyordur, OP evreninde millet Joy Boy hikayesini duysa her yerde Joy Boy olduğunu söyleyen çıkar, huzursuzluk yaratirlardi. Tebrikler Dünya Hükumeti.
Kaidonun xebec'ten ayrıldıktan sonra king ile tanıştığı kanısına nerden vardın?
Ya king ile önce tanışıp xebeci joyboy olarak gördüyse?
 
Oda'nın sıkıntısı çok karekter çizmesi bence. Bir dönem kendi çapımda çizgi roman denemeleri yapıyordum. Karakter tasarlamak ve bu karakteri hikayeye yedirmek hiç de kolay bir iş değil. Bu adam her arc tonla karakter çiziyor. Görünümü, meyvesi, yetenekleri derken bir ton zaman gidiyordur. Bazen silüetleri vakit kazanmak için mi çiziyor diye düşünüyorum hatta.

Adam Wano'da bir sürü karakter çizdi. Her karaktere yer vereceğim diye başka şeylerden kısıyor. Bu kadar karakter tasarlamayı bırakıp, daha az karakterle işlese seriyi, en büyük iyiliği kendisine yapar. Son zamanlarda her fırsatta gömerim Oda'yı ama verdiği araları hiç eleştirmedim. Kesinlikle az çalıştığını düşünmüyorum ama gereksiz karakterler için fazla efor sarf ediyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık