Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olum masabaşında sürekli oturarak iş yapmak düşündüğünüz kadar kolay bişey değil 5 senedir ofis işindeyim oturmaktan belim kıçım boynum her yerim ağrıyor. Oturarak iş yapmak kolay gibi gelsede öyle değil bu. Valla meslektaşlarım ayakta çalışmak gibi şeyler deniyolar. Ki Oda çizer birşeyi çizmek ne kadar zor bir takvim yetiştirmek gerekiyor falan. Dünyanın en ünlü mangakalarından biri bence tatili hak ediyor.
Hee ara vermesini bende istemezdim. Her hafta okuyalım mümkünse hafta da 2 okuyalım ama. Şartlar böyle arkadaşlar adam kendi işini kendi yapmak istiyor. Ve bu iş göründüğü kadar kolay değil. Mental yorgunluk bir fabrika işçisinin yorgunluğundan daha ağır. Ayrıca sürekli oturmak bir çok probleme yol açıyor. Kendim fabrikada da çalıştım hemde Jant fabrikasında. Orada daha az yoruluyordum şuanki işime göre.

Smoker adamın zeka seviyesi ortada belliki algılarda problem var o yüzden böyleleriyle hiç tartışmaya girip kendini yorma. Bizim Anadolu çomarı ne anlasın Japonların ahlaki değerlerinden?
Bence bu herifin banlanması da lazım. Çomar momar demiş durduk yere hakaret var.
 
Smoker adamın zeka seviyesi ortada belliki algılarda problem var o yüzden böyleleriyle hiç tartışmaya girip kendini yorma. Bizim Anadolu çomarı ne anlasın Japonların ahlaki değerlerinden?
Aga yanlış düşünüyorsa tartışır kendi doğrunu anlatırsın böyle hakaret etmek doğru değil.
 
1000. bölüm önceki yılbaşına denk gelmemiş miydi ben mi yanlış hatırlıyorum? Eğer öyleyse adam geçen 1 sene 36 bölüm çıkarmış. 52 hafta var 36 haftasında bölüm çıkmış 16 haftası boş geçmiş neredeyse yarı yarıya... Bu bence hiçte öyle azımsanacak bir tatil değil.

Oda bence "ben zaten en ünlü mangalardan birini çıkarıyorum, istediğim zaman tatil yaparım" düşüncesiyle hareket ediyor. Bu yanlış mı? yanlış diyemeyiz neticede adam haklı. Böyle başarılı olmuşsa bu başarısının kaymağını her türlü yemek hakkına sahip ama okuyucuların da bunu eleştirme hakları var.

Oda'ya hakaret noktasına varacak şekilde eleştirmek yanlış çünkü dediğim gibi adam bu tatilleri kafasına göre yapma hakkını kendi bileğiyle kazanmış, ama eleştirenleri de "yav sen bilmiyosun, haksızsın, şöyle böyle" diyip çomar etmekte yanlış çünkü eleştiren adam da iftira atmıyor doğruları söylüyor.
 
Son düzenleme:
Bölüm için Redon baya hype kasmaya devam ediyor. 4 .gifini atmış adam. Çok meraklandık be.:D
Bu hypeları düşününce sanki adada beklemediğimiz bir 3. şahıs belirecek gibi hissediyorum ama gelen bilgiler de hep kaido vs luffy var diyor.. Çok büyük saldırılar olacak demek ki bende merak ettim 😁
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık