Olum masabaşında sürekli oturarak iş yapmak düşündüğünüz kadar kolay bişey değil 5 senedir ofis işindeyim oturmaktan belim kıçım boynum her yerim ağrıyor. Oturarak iş yapmak kolay gibi gelsede öyle değil bu. Valla meslektaşlarım ayakta çalışmak gibi şeyler deniyolar. Ki Oda çizer birşeyi çizmek ne kadar zor bir takvim yetiştirmek gerekiyor falan. Dünyanın en ünlü mangakalarından biri bence tatili hak ediyor.
Hee ara vermesini bende istemezdim. Her hafta okuyalım mümkünse hafta da 2 okuyalım ama. Şartlar böyle arkadaşlar adam kendi işini kendi yapmak istiyor. Ve bu iş göründüğü kadar kolay değil. Mental yorgunluk bir fabrika işçisinin yorgunluğundan daha ağır. Ayrıca sürekli oturmak bir çok probleme yol açıyor. Kendim fabrikada da çalıştım hemde Jant fabrikasında. Orada daha az yoruluyordum şuanki işime göre.
Hee ara vermesini bende istemezdim. Her hafta okuyalım mümkünse hafta da 2 okuyalım ama. Şartlar böyle arkadaşlar adam kendi işini kendi yapmak istiyor. Ve bu iş göründüğü kadar kolay değil. Mental yorgunluk bir fabrika işçisinin yorgunluğundan daha ağır. Ayrıca sürekli oturmak bir çok probleme yol açıyor. Kendim fabrikada da çalıştım hemde Jant fabrikasında. Orada daha az yoruluyordum şuanki işime göre.
Bence bu herifin banlanması da lazım. Çomar momar demiş durduk yere hakaret var.Smoker adamın zeka seviyesi ortada belliki algılarda problem var o yüzden böyleleriyle hiç tartışmaya girip kendini yorma. Bizim Anadolu çomarı ne anlasın Japonların ahlaki değerlerinden?