King 47 yaşında. Muhtemelen yaklaşık 30 yıl öncesinde karşılaştılar. Yani Xebec'ten ayrıldıldıktan sonra.Kaidonun xebec'ten ayrıldıktan sonra king ile tanıştığı kanısına nerden vardın?
Ya king ile önce tanışıp xebeci joyboy olarak gördüyse?
King 47 yaşında. Muhtemelen yaklaşık 30 yıl öncesinde karşılaştılar. Yani Xebec'ten ayrıldıldıktan sonra.Kaidonun xebec'ten ayrıldıktan sonra king ile tanıştığı kanısına nerden vardın?
Ya king ile önce tanışıp xebeci joyboy olarak gördüyse?
Böyle bir muhabbet mi var?Garp'ın gücünü uyandırıyor muhabbeti Luffy'nin uyanış ile lastiği devre dışı bırakması ve lastik olmasaydı vücudunun tıpkı Garp gibi olacak olması ile mi alakalı acep.
Bm off panel düşerse infilak ederim.Oda'ya tembel diyecek kişi yoktur aramızda diye düşünüyorum, sorun sürekli sonuçsuz bölümler çizip final dövüşlerini oldu bittiye getirmesi. Koca arc Wano marabalarının dramı ve dövüşlerdeki bakışmalarla geçti. Sonra komutanlar isimli saldırı bile yapmadan tek yiyor.
Var ama fake olma ihtimali yüksek.Böyle bir muhabbet mi var?
Sorun şu Oda zaten ara vermişti.1 bölüm çıktından sonra niye ara verecek .Bu aralar insanların modunu, hayat enerjisini çalıyor sıkıntı bu.Yetmezmiş gibi birde yıldız karakterleri dandik dandik bölümlerle tek yediriyor. Aslında belkide en büyük sorun bu ...Ara mevzusu tartışlmış bende bişey söyliyeyim. Oda wsj arasında ara vermiyor spoiler'ın erken gelmesi bundan kaynaklı, 1037 bölümle beraber oda 3 bölüm aralıksız cıkarmış oldu ve şimdi her 3 bölümde olduğu gibi olağan iznini kullanıyo. wsj aralarında mangakalar ara vermez dergi yine basılır spoilerın erken gelme nedeni de budur zaten.
Ben mi yanlış anladım üstteki yorumu.. Oda ara vermiyor o bölümü hazırlıyor ve dergi ara verdiğinden bölüm yayınlanmıyor. Yani Oda totalde 1 ay içerisinde 1 hafta ara vermiş oluyor. O kadarı da hakkıdır. Boş bölüm çıkarması ayrı mevzuSorun şu Oda zaten ara vermişti.1 bölüm çıktından sonra niye ara verecek .Bu aralar insanların modunu, hayat enerjisini çalıyor sıkıntı bu.Yetmezmiş gibi birde yıldız karakterleri dandik dandik bölümlerle tek yediriyor. Aslında belkide en büyük sorun bu ...