Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Monkey D. Luffy (Tüm Kek) vs. King

Karşılaşmayı kim kazanır ?


  • Kullanılan toplam oy
    181
Hayır tabiki. Ama Zoronun Fatihin hakisi saldırılarının yarısı boşa gitti. Siz mi Zorocusunuz ben mi bazen anlamıyorum. Adamı öven asıl benim :d

Şimdi şöyle Spycığım. Kingin savunma modundaki haline Gear4 işlemez. Ama Kingin savunması malesef Marco'nunki gibi değil onu zayıf yapan da bu. Luffy gibi hızlı karakteri geç, Zoroya dalmak için bile hızlanıp açık veriyor bu adam. Kendini alevle korumuyorken Boundoman King'i yastığı yapar.
Uzun süre savunmada kalarak bu dediğin sorunu çözer,sonra saldırıya geçer.
 
G4 ile halleder diyorsun da sanki Zoro'nun saldırıları çok zayıftı,fatihin hakisi kullanıyordu sonuçta.Zoro'nun saldırılarını, King'in dayanıklılığını küçümsüyorsun.
Bu adam luffy karşısında kendini hızlandırmak zorunda kalacağı bayağı bariz her türlü luffy karşısında dayanıklılığını zayıflatırdı, ekstra olarak king hasar yemiyor diye düz duracak hali yok luffy onu açık verene kadar duvardan duvara fırlatır. Bunu marcoda yaptı olmaycak şey değil.
 
Luffy eninde sonunda tükenecek veya açık verecek o an savunmadan çıkıp saldıracaktır bunu demeye çalışıyorum.
Tükenecek derken king sağlam mı bu arada o da dayak yiyor. Kaldı cracker'in luffy ye kattığı şey de g4 süresini uzun kullanmasını sağlaması. 1 kere ateşsiz halde g4 den yumruk yese ne olduğunu anlamaz kata gibi bölgeyi meyve yapma yok doğrudan saldırı alıyor. Deliller bunlar gibiyse pof çıktın beya...
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 25)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık