Dövüşü Oda yazarsa evet yener Luffy. Hayır ise cevap Kata'yı da yenemiyordu Dof'u da yenemiyordu zaten.
Son düzenleme:
Oooo bu forumda neler dendi ki King>Kaido veya King=Kaido denilen yerde bu mu çok gözüne battı reis King'i böyle aldıysa Kaido'ya da solo yürür buradan denilen forumda.Cracker'i Nami'nin yardımıyla yenmiş Luffy, King'i çok rahat yeniyor. Hmm. Zoro fanları yine coşmuş. Kılıççılar bildiğimiz gibi.
Evet o gözüme battı. Hala algı peşindesin. King'in savunması için dendi o. Katılmazsın, abartı da bulabilirsin ama olduğu gibi aktar en azından.Oooo bu forumda neler dendi ki King>Kaido denilen yerde bu mu çok gözüne battı reis
Valla reis sapa sağlam Zoro Kaido'yu alabilir yorumunu gördüm ben onun için algı falan yapmıyorum ama sen bilirsin. Bu örnekler çoğaltılabilir sağlam olsaydı Kaido'yu Ashura ile indirebilirdi denilmedi mi bu forumda ben mi yanlış hatırlıyorum.Evet o gözüme battı. Hala algı peşindesin. King'in savunması için dendi o. Katılmazsın, abartı da bulabilirsin ama olduğu gibi aktar en azından.
1-Konu bununla alakalı değil.Valla reis sapa sağlam Zoro Kaido'yu alabilir yorumunu gördüm ben onun için algı falan yapmıyorum ama sen bilirsin.
Kan gövdeyi değil forumu götürür.Wano Başı Luffy+ King Vs. Kata +Zoro
Bu konuyu açında, kan gövdeyi götürsün artık.
Dövüşü Oda kepazesi yazmassa daha rahat yener. Gear4 salakça bir şekilde haki bitirmez .d Dof ve Cracker çok daha kolayca paket olur. Ne kaçma gerekir ne de Naminin yardımı. Böylece okuyucu aaa Luffy bunları çok zorlanmadan yendi Katakuriyi gözlem güç artışıyla yenmesi mantıklı der. Dövüşü Oda yazmasa Katakuri çay molası gibi aptalca bir ara vermez, Luffy hakisi bittiği için Bruleeyle kaçmazdı ve gözlem güç artışıyla arcı kapatırdık.Dövüşü Oda yazarsa evet yener Luffy. Hayır ise cevap Kata'yı da yenemiyordu Dof'u da yenemiyordu zaten.
Cracker ve Doflamingonun gücü Gear4ün altında mı ? evet. Konu kapanmıştırCracker'i Nami'nin yardımıyla yenmiş Luffy, King'i çok rahat yeniyor. Hmm. Zoro fanları yine coşmuş. Kılıççılar bildiğimiz gibi.
Tamam da bu konuda ki herkes yani tüm Luffy fanları düşük zorluk da alır mı demiş King'i ben onu anlamadım eğer genel olarak öyle dedilerse eyvallah yukarda öyle bir yorum atmışsın gibi geldi. Bende böyle örnek verdim.1-Konu bununla alakalı değil.
2-Bunu ben demedim. Kim dediyse onu buluyorsun ve ona yazıyorsun, çünkü beni ilgilendirmiyor.