Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Monkey D. Luffy (Tüm Kek) vs. King

Karşılaşmayı kim kazanır ?


  • Kullanılan toplam oy
    181
King, Zoro'ya " Kılıçla oynayalım birazda." böyle bir şey demişti. Acaba Luffy içinde " Kılıcı kenara atıp yumruklarımla oynayalım birazda." der mi? :dd.d.d Sonuçta King ne zaman kılıca geçti o zaman Zoro'nun şansı arttı. :ehe:
 
İmparatorlar çok ayrı dünya. Bu arc sağ kol indirildi onu indiren adam aktif olsa da bir önemi yok diyor Cp0. Hala İki İmparator ayakta diğer dövüşler önemsiz diyor daha ne densin. Bak Katakuriyi şöyle uçuran Gear4 Boundamen'i Linlin koka basıp zarar görmeden karşılıyordu. King'i gayet yamultur Gear4

G4 ile halleder diyorsun da sanki Zoro'nun saldırıları çok zayıftı,fatihin hakisi kullanıyordu sonuçta.Zoro'nun saldırılarını, King'in dayanıklılığını küçümsüyorsun.
 
G4 ile halleder diyorsun da sanki Zoro'nun saldırıları çok zayıftı, kral hakisi kullanıyordu sonuçta. Zoro'nun saldırılarını, King'in dayanıklılığını küçümsüyorsun.
Hayır tabiki. Ama Zoronun Fatihin hakisi saldırılarının yarısı boşa gitti. Siz mi Zorocusunuz ben mi bazen anlamıyorum. Adamı öven asıl benim :d

Şimdi şöyle Spycığım. Kingin savunma modundaki haline Gear4 işlemez. Ama Kingin savunması malesef Marco'nunki gibi değil onu zayıf yapan da bu. Luffy gibi hızlı karakteri geç, Zoroya dalmak için bile hızlanıp açık veriyor bu adam. Kendini alevle korumuyorken Boundoman King'i yastığı yapar.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 49)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık