King, Zoro'ya " Kılıçla oynayalım birazda." böyle bir şey demişti. Acaba Luffy içinde " Kılıcı kenara atıp yumruklarımla oynayalım birazda." der mi? :dd.d.d Sonuçta King ne zaman kılıca geçti o zaman Zoro'nun şansı arttı.
Luffy de güçlü geldi. Problem senin zoroyu güçsüz geldi, gelişecek fırsat bulmadı sanmanda. Adam zaten güçlü geldi.Zoro güçlü geldide Luffy beşik mi salladı, artık dalga geçtiğinizi düşünmeye başladım.
B. Haki görecek bi durum yoktu zaten ama crackere nerdeyse kol veren luffy kinge o kolu verirdiKing'ten aman aman b.haki gördük zaten. Ateşi olmasa bir poh olmaz bundan.
@Siyah Ateş Bak forumun tek objektif kaynağı bu adam üstüne tanımamKing, düşük-orta zorluk.
Katakuriyi gear4 ile uçuran luffy kingin ateşine işiyeceğini biliyorsun değil mi ?B. Haki görecek bi durum yoktu zaten ama crackere nerdeyse kol veren luffy kinge o kolu verirdi
G4 ile halleder diyorsun da sanki Zoro'nun saldırıları çok zayıftı,fatihin hakisi kullanıyordu sonuçta.Zoro'nun saldırılarını, King'in dayanıklılığını küçümsüyorsun.İmparatorlar çok ayrı dünya. Bu arc sağ kol indirildi onu indiren adam aktif olsa da bir önemi yok diyor Cp0. Hala İki İmparator ayakta diğer dövüşler önemsiz diyor daha ne densin. Bak Katakuriyi şöyle uçuran Gear4 Boundamen'i Linlin koka basıp zarar görmeden karşılıyordu. King'i gayet yamultur Gear4
Hayır tabiki. Ama Zoronun Fatihin hakisi saldırılarının yarısı boşa gitti. Siz mi Zorocusunuz ben mi bazen anlamıyorum. Adamı öven asıl benim :dG4 ile halleder diyorsun da sanki Zoro'nun saldırıları çok zayıftı, kral hakisi kullanıyordu sonuçta. Zoro'nun saldırılarını, King'in dayanıklılığını küçümsüyorsun.