Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1036 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kılıcı tarafından aşağı çekilen diyor. Gördüğünü söylüyor. Zoro niye ısrarla tutmaya devam ediyor o zaman? Bıraksın. Sen hala sadece King'in ne söylediğine bakiyon. Zoro ne diyor onu da söylesene. Beni test ediyor diyor. Excalibur gibi karşısında dikildiği sahne var.

Kral haki bastı daha bu sorunu yaşamayacak dediniz. 1035 orjinal çeviride bu savaş daha da fazla uzarsa The sword canımı çekecek benden diyor. Bunlara hala niye bir yorumunuz yok.
Bunlara yorum yapmaya gerek yok çünkü.

Lütfü neden g4'ten sonra yatıyor aşağı ? Çok fazla güç kullanıyor adam tabiki bunun bir etkisi olacak Neredeyse 1.5milyarlık adama orantısız şiddet uyguladığını görmüşsün mangada, bu gücün kaynağı Zoro, o güç de duracel pillden gelmiyor değil mi.
 
Bunlara yorum yapmaya gerek yok çünkü.

Lütfü neden g4'ten sonra yatıyor aşağı ? Çok fazla güç kullanıyor adam tabiki bunun bir etkisi olacak Neredeyse 1.5milyarlık adama orantısız şiddet uyguladığını görmüşsün mangada bu gücün kaynağı Zoro, o güç de duracel pillden gelmiyor değil mi.
G4'te Luffy yüklüyor.

Burada kılıç çekiyor. Ben zaten kılıç kendinden çekiyor demedim. Kaynak Zoro ama çeken kılıç dedim. Zoro sadece yönlendiriyor. Haki akışını sağlayamıyor Zoro.

Siz Zoro kendi yapıyor. Kral hakiyi bastı susturdu kılıcı demiştiniz. Demek ki susturamamış. Savaş daha fazla uzarsa kılıç hayatımı alacak diyor. Yani bütün hakimi tüketecek demenin bir başka yolu. 5 dakikada 2-3 atakla ölüyordu Zoro. Luffy öyle haki çok koyup kötü duruma düştüğünde de yeren sizsiniz. Şimdi çok haki koyup bu duruma düşmeyi över hale gelmissiniz. :D

Luffy icin eleştirilen ne varsa hepsini yaşıyor Zoro.




 
G4'te Luffy yüklüyor.

Burada kılıç çekiyor
. Ben zaten kılıç kendinden çekiyor demedim. Kaynak Zoro ama çeken kılıç dedim. Zoro sadece yönlendiriyor. Haki akışını sağlayamıyor Zoro.

Siz Zoro kendi yapıyor. Kral hakiyi bastı susturdu kılıcı demiştiniz. Demek ki susturamamış. Savaş daha fazla uzarsa kılıç hayatımı alacak diyor. Yani bütün hakimi tüketecek demenin bir başka yolu. 5 dakikada 2-3 atakla ölüyordu Zoro. Luffy öyle haki çok koyup kötü duruma düştüğünde de yeren sizsiniz. Şimdi çok haki koyup bu duruma düşmeyi över hale gelmissiniz. :D

Luffy icin eleştirilen ne varsa hepsini yaşıyor Zoro.




He he....
 
sözde mangaka için bu kadar kendinizi yıpratmanıza gerek yok beyler. Gelirim 1,2 yorum atıp çıkarım. Size gece gündüz tartışacak motivasyonunuzu veren manga daha şaka olsun diye kimseyi öldürmez,saçma salak espiriler kasar, 2 sayfalık bölümü 18 sayfaya sığdırır.

Adamlar opla yatıp,opla kalkıyor. Neyseki kafa rahat mangaya sövüp çıkıyorum işin içinden. Değmez çünkü
Bol şans.
 
Bölüm ne zaman gelir??? Spoileri okumamak için zor tutuyorum kendimi gelmiyecem mi bu hafta RAW i cikti diye gördüm??
 
Zoro ile sanjinin ödülünü birbirine yakın yazanları haala anlayamıyorum yav ikisi nu arcta sadece yıkımcılarla dövüşse anlarım (ki ona rağmen kinge verilen büyük bir anlam ve misyon var) zoro önce hawkins sonra killer sonra apoo sonra çatıda kaidoya yara verip sonra kingi alıyor ama nedense haala sadece boş bi karakter olan queeni alan sanjiyle ödüllerini yakın tutuyorlar. Şaka gibi….
ama zoronun hawkins aldığı killer aldığı geçmicekki günün sonunda kingi yendi diye haber cıkıcak sanjide queeni yendi ki daha Germa bağı var yani tam bir germa oldu buda hükümet adına önemli sanjinin ödülünün zoroya yakın olması bence gayet normal.
 
"King, sadece Fatihin hakisiyle hasar yiyor, Nasıl Luffy İleri seviye gözlemle Kataya ulaştıryss Zoroda öyle yenecek."

"King'te Fatihin hakisi var Şelale gibi kullanıyor kendinde olmayan adam Zoro'ya öyle soru sorar mı ?"

"King'in savunması Kaido'dan iyi"

"King silahlanma azmanı"

Amiralleri çok güçsüz görüyorum ama, King'in ateşi magmaya benzetildiği için övüyorum :d

Şimdi kendi yorumuma gelecek olursak birincisi, King, Katakuri'nin aksine, savunmasıyla ön plana çıkıyor. Kendisinin, Kaido'dan dayanıklı olduğu iddia edilen zamanlardan öncesinde bile Marconun kan aldığını görmüştük halbuki. Marco ve Katakuri'nin en üstün oldukları alanda güçlerini kısan basit şeyler yok King bu konuda tamamen eksi. King hızlanırken savunmasından, savunmasını kullanırken, hızından yararlanamıyor, feda ediyor. Şimdi Katakuri gözlemini kullanmak için hareketsiz falan kalması gerekiyor mu ? Yok ya da Marco hasar yedikten sonra emmek için bir süre darbe almaması gerekiyor mu ? E o da yok yani saçma bir kısıtlaması yok.

Şimdi Zoro'ya odaklanalım bir de. Şuanki Zoro, tüm kekteki Luffyden güçlü bir karakter, aynı zamanda genel güç olarak Katakuriden de üstün ama bu Zoro'nun rakibi Luffy'ninkinden güçlü demek anlamına gelmiyor. Luffy ileri seviye gözlem açtığında Katakuri'nin fersah fersah önüne falan geçmedi ama Zoro, ileri seviye fatihin hakisi açtıktan sonra King karşısında duramadı. Yani adamı karşısında duramamayla mı övüyorsunuz anlamadım. Katakuri de fatihin hakisine kaybederdi .d ama bu övülecek bir şey değil yani xD Zoro, zaten şuanda sağ kolun baya üzerinde bir saldırı gücüne sahip.

Şimdi King'i objektif dürüst bir şekilde inceleyelim. Gözlem hakisinden başalayım, Arc'a Izo'ya kılıcını düşürerek başladı, Sanji de Momo'yu aldıktan sonra Momoyu havada görünce tekme salladı yani Queen salağından önce tepki veriyor ama Sanji, Momoyu alana tepki veremiyor yani gözlem uzmanı olmadığı belli kağıt üzerinde bulunan bir güç.

Silahlanmasına bakalım, Zoroya tutturduğu sağlam bir vuruş yok. Yani şu şekil Zoro saldırılarını hiç yemedi bloklayıp savruldu, kayalara falan çarptı. Buradan King'in saldırılarının gayet kuvvetli olduğunu çıkarabiliriz zaten Marconun kanadını kökünden söküyordu tek kılıç darbesiyle.. Silahlanması şaibeli olsa da saldırı gücü yerinde. Katakuri'nin Mogurası gibi delici bir silahı da var. O da kafasının çekip sapan gibi kullanması tabiki bu Zoro, Luffy gibi üst düzey rakiplere tutturabilecekleri ataklar değil, Flampe araya girene kadar Luffy o moguradan darbe almıyordu.

King'in savunmasına gelirsek, savunması iş yapabilecek seviyede ama adam saldırıya geçmek, hızlanmak için savunmasını bir kenara atmak zorunda kalıyor. Zoroya darbe vurup yere düşürdükten sonra Zoro düşmeden saldırıp, baya sağlam yarıyor. Savunması açıkken gayet büyük atakları karşılayabiliyor olsa da hax gücünde büyük bir sınırlama mevcut. 2v1 atmadığı sürece o gücünü kullanamayıp illaki açık verecek.

Hızına gelecek olursak kesinlikle yavaş bir karakter değil fakat süper, uçan kaçan bir hızı da yok. Marco, 2v1 atarken, Queenle birlikte ikiside yerden kalkalamadan bunları sektiriyordu. Marco'nun hızının altında olduğu bariz.

Fiziksel güce gelirsek, dediğim gibi Zoro'yu geri savurabilecek şekilde kılıcını sallayabiliyor fakat Queenle birlikteyken, Marco her ikisine de fiziksel olarak üstün geldi.

King'i daha güçlü Zoro yendi o yüzden King daha güçlü çok düz ve sığ bir mantık. Zoro'nun fatihin hakisi adama bir beden büyük geldi. Kılıcı, kanadı her yeri parçalandı adan aşağıya yuvarlandı. Zoro'nun saldırı gücü Katakuriye veya başka bir sağ kola da bir beden büyük gelir ölçüt biraz saçma. Zoro net ezerek yenmişken, Katakuri savaşında Kata ayağa kalkıp bir tane daha geçirmek yerine kendini yere bıraktı. Tamam Tüm Kek Luffy şuanki Zorodan daha zayıf, ama Luffy, Katakuriye savaş boyunca bir defa üstün gelemedi. Ha üstün götürdüğü tek şuralar var.. Katakuri'nin donut arası.

Katakuri, King'ten çok daha iyi dövüşçü, çok saha komplike bir karakter, Birine Kral hakisi verilmişken, King ve Marco da çıkmadı özel tutulduğu belli bazı şeyleri inkar etmeye gerek yok.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık