Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1033 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eklemeştir belki kral hakiyi ben kesin eklememiştir demiyorum zaten. Kral hakiyi saldırya ekleyince siyah duman efekti gibi bişey cıkıyo kaido sende mi kral hakisine sahipsin demesine rağmen zoro'nun kılıclarında o bölüm o siyah duman cıkmadı ondan diyorum acaba o dumanın cıkamamasının neden o kadar kısa süreliğne ekledi ki kral hakiyi oda cizmedi zaten bilinçsice kullanıdı anlık olması oldukca muhtemel.
Şimdiki kadar çok basamamıştır o yüzden efekt yoktur.Belki tek kılıçtadır falan.Şu an tam anlamıyla açtı o işi.
 
Şu Zoro'nun diyalogları konusunda ne diyorsun? Bir yorum yapmanızı bekliyorum açıkcası onlara.
Zoro, Enma sayesinde bir şeyleri kavrıyor. Ancak bunu Enma'nın Zoro'yu eğitme amaçlı yaptığını düşünmüyorum. O istediğini alıyor sadece. Sonra Zoro bu duruma karşı bir çözüm arayışına giriyor ve sonuç bu. Zoro'nun bu hakileri kullanmasına Enma vesile oldu yani. Başta da dediğimiz gibi; Zoro'ya hocalık yapmış oldu bir nevi. Şimdi Zoro tüm kılıçlara aynı hakiyi verebiliyor. Sanırım bu noktadan sonra Enma'ya özel bir efekt falan olmayacak.
 
Şimdiki kadar çok basamamıştır o yüzden efekt yoktur.Belki tek kılıçtadır falan.Şu an tam anlamıyla açtı o işi.
Buna bizim takılmamıza gerek yok ki, Kaido vermiş tepkiyi biz de Zoro bilinçsiz de olsa saldırısına koymuş demişiz, sebebimiz ortada. Efekt varmış yokmuş bunlar bizim olayımız değil yani.


B.hakiden duman çıktığını anladım da neden çıkıyor başkalarından görmedik diyorum duman. Kılıç kullanan birisinden özel bir b.haki midir nedir.
Hayvan gibi şee yapıyor demek ki, başka da aklıma bir şey gelmedi çok fazla haki tüketiyor luffy'den sonra başka birinin de hakisinin bittiğini mi göreceğiz. Zoro'nun sadece saldıracağı ve savunacağı zaman bu hakileri açması lazım yoksa zararı çok olur.
 
Kral haki çarpışması ne alaka ? Biz burada ondan mı bahsediyorduk ? Yine hangi dala zıpladın.

Senin yaptığın bir yorum Hasan onun bir kesinliği yok, öyle olabilir de olmayadabilir de anlıyor musun. Mesela yukarda Kaido saldırı yemiş karşısındakine kral haki mi kullandın demiş ben sana diyorum ki Zoro saldırısına kral haki koymuş ama bunu kabul edemiyorsun olasılığı şimdi bana sunduğun argümandan 10 kat daha fazlayken. Niye peki çünkü kesin değil.

İşin özü öyle yada böyle Zoro benim bile hemen yapamaz dediğim bir şeyi yaparak yine beklentilerimin altında kalıyor hahaha tebrikler Zoro :hhh:
Sen diyon işte. Kaido saldırına haki mi koydun demiyor. Kral haki mi kullanıyorsun diye tepki vermiş. Kral hakinin kullanımları farklı farklı. Salmış da olsa Kaido öyle tepki verebilir. Zira Luffy saldığı sıra sen de mi demişti. Ben özellikle saldırısına eklememiş olabileceğini efekt görmediğimiz için söyledim. Eee şu an efektler çıkmaya başladı. Buradan çıkacak en birincil yorum çatıda harbiden eklemedi mi saldı mı olur?

İkincil yorum ise acaba ilk defa oradan uyandı anlık olarak oldu da o yüzden mi öyle oldu felan diye yorumlanır. Efektler üzerinden bu işi bayadır savunan benim şimdi gelmiş bana efekt bizim işimize yaramış diyonuz.
 
Yanlız şu sahneyi luffyde görse gözleri yaşarırdı helallen kimi adamı diye ulan ikiside aynı arcta aynı p.upı aldı
Tayfadaki bir bu ikilinin hayal ve misyonu en güçlü olmaktı ve bunuda başarıyorlar bunları yıllar sonra görmek çok güzel
 
Yalniz kral haki basiyor eyvallah da yildirim efektleri de var diyecem ki saldirisina ekledi ama bunu bilmeden ekleyebiliyor musun ya?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık