Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

One Piece Live-Action TV Serisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunu yazacaktım ben de. Çöp olsa da abi süper abi diyecekler çıkacak.
Daha önceden de yazdım dizi iyi olursa seviniriz tabi ama kötü olsa da en azından Dragonball gibi yerlerde sürünmeyecek, rezil olmayacak ve sevenleri olacak bir yapım olması lazım. Witcher ya da onun bir tık altı gibi.


Netflixden para mı alıyorum? Hayır. Ama serinin yerin dibine batması bence Oda'yı moral anlamında aşırı kötü etkileyebilir. Çift yonkouya rağmen satışlar yıldan yıla düşerken bir de bu Oda'ya kötü darbe vurabilir. Peki Oda dayım mı? Hayır. Ama moral bozukluğu ve motivasyon eksikliği mangaya da oldukça kötü bir şekilde yansıyıp "bir an önce bitireyim de kurtulayım" havasına sokabilir Oda'yı. Böyle bir durumda o beğenmediğiniz Wano'yu mumla aratacak, korktuğumız gibi hiçbir şeyin güzelce bağlanmayacağı aşırı kötü bir final saga görebiliriz. Yıllarca takip ettiğim serinin bu hale düşmesini istemem açıkçası. O yüzden uyarlamanın en azından bir Avatar ya da Dragonball faciasına dönmemesini istiyorum.
 
Zoro'yu canlandıracak eleman zaten kılıçlara aşinaymış sırıtmayacaktır rolünde.Ama Sanji'yi oynayacak arkadaş yorumlarda paylaşılan antrenman videosuna göre zerre atletizm yok Sanji dediğimiz adam sadece tekmeyle dövüşen bir adam yani tamamen atletizm isteyen bir karakter eleman makyajla saçla tip olarak biraz benzetilebilir karaktere ama atletik olmayışı korkuttu beni o bacağın en az kafasına kadar kalkması gerekiyor sahneleri çekilene kadar umarım geliştirir.Bir tahminime göre Zoro da çok kritik bir uyarlama yapacaklardır live actionda 3 kılıç taşısada 3 kılıç stili kullanmayacağını düşünüyorum.Animede tamam ama live actionda bir adamın ağzında kılıçla dövüşmesini kafamda canlandıramıyorum çok saçma bir sahne oluyor.Sembolik olarak 3 kılıçla gezeceğini ama vs esnasında 2 kılıçla gideceğini tahmin ediyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık