Zoroyu oynayacak adam çok bebek yüzlü değil mi ? Dizi de Sanji Zoro yu dövebilirSanji'ninki animenin gazına gelip Zoro'nunkine sataşmasın. Adam gerçekte de samuray gibi bir şey, o bacaklarını kıtır kıtır keser.
Zoronunki dövüş sanatları uzmanı apfoflgçfğğccic. Kılıç kullanmasını falan biliyor. Sanjininki gibi daha yeni tekme çalışmaya başlayan sırf kas değil. Tekme attığı an keser valla bacağını spdkdşZoroyu oynayacak adam çok bebek yüzlü değil mi ? Dizi de Sanji Zoro yu dövebilir
İmdat @BattalGaziZoronunki dövüş sanatları uzmanı apfoflgçfğğccic. Kılıç kullanmasını falan biliyor. Sanjininki gibi daha yeni tekme çalışmaya başlayan sırf kas değil. Tekme attığı an keser valla bacağını spdkdş
Videoyu açmadan eğitim felan sandım. Bunu evde bizde yapabiliyoruz :dSanji'nin aktörü tekme antrenmanlarına başlamış
Bebek yüzünün altında bir ashura yatıyor. Kılıçla çatı falan yıkıyor, Zoro'nun aynısı adam. Sanji'yi duvardan duvara vurur. xDZoroyu oynayacak adam çok bebek yüzlü değil mi ? Dizi de Sanji Zoro yu dövebilir
İyimser olarak eğitimin bir parçası, temelidir belki dicem de bana da pr kokusu geliyor. Sanji tayfanın en güçlü 3. Üyesi. Dövüş tarzının çiğ kalması kötü bir olasılık. Arada hızlandırılmış tekvando kursuna gitse bari.Videoyu açmadan eğitim felan sandım. Bunu evde bizde yapabiliyoruz :d
Sağlam eğitim alması lazım.
Öyle de olabilir tabii ki. Yine de beklentileri arşa çıkarıp diğer sezonları fazla düşünmemek lazım, zira Netflix'in live action konusundaki marifetlerini önceden gördük ve az çok biliyoruz.Bir sezon için olmasun o? Tutarsa devamı gelebilir.