Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1030: Her Şeyin Geçiciliği

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 95 37.4%
  • Orta

    Kullanılan: 70 27.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 89 35.0%

  • Kullanılan toplam oy
    254
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eiichiro Oda hep benim ve diğerlerinin hoşuna gitmediği bir şey yaptığında bi bildiği var diyorum. Sonuçta adam boru değil, bir bildiği vardır. Eğer benim ve diğerleri kadar bile düşünemiyorsa One piece diye bir seriden haberdar olmazdık. Bu yüzden vardır Oda'nın bir bildiği deyip geçelim.
Odanın bildiği bir şey var o da hiç bir şey bilmediğidir.
 
Son düzenleme:
Bu bölümde olanları kabul etmek istemiyorum. Kanjuro'nun ölmesi gerekiyordu. Yaşıyorsa da böyle bir ''mucize'' ile olmamalıydı. Kid ve Law sahnelerinde bir şeyler oluyor ama bu şekilde olmamalıydı. Bm bu seviyeyle mi yıllarca Yonkouluk yaptı ? Hiç bi bu kadar zorlayan olmadı ? Tek öne çıkan özelliği dayanıklılığıysa ne anlamı var ki ? Denizcilerin bunları silip süpürmesi lazımdı. Yaşlanmış , hasta ve hayati bir şekilde yaralanmış Wb 'e bile demediğini bırakmayanlar ne diyecek bilemiyorum. Kaido'nun dediği gibi 3-5 velet gelip bunları yaşatıyorsa ben op dünyasına anlam veremiyorum artık. Bu bölüm benim için tam bir rezaletti.
 
Bence yerden, gökten ryou hakili yumruklar çıkaracak. Zemin filan lastiğe dönüşecek ayak bastın mı tank man gibi içine çekecek. İsmi de gomu world gibi birşey olur.
Bunu yaparken enerjisini koruyacak seviyeye gelirse fazla güçlü olur bence. Kendi alanında neredeyse karşı koyulmaz gibi.
 
Luffy'nin gelişiminin altını ODA Ray reisin sözleri ile kata savaşında ki flash backler ile dolduruyor. Kendisinden güçlü rakiplerle savaştıkca savaşın sıcaklığıyla güçlenen bir hakin var...
 
Evet farklılar ama cidden bu kadar iyi bir meyve demir yumruk ve robot yapımı harici bir şeyde kullanılamaz mı? Uyanışa girdiği yazarken aklıma geldi aslında ama çok takmadım. Bu adam Asta gibi bir kılıcın üstünde uçabilir bile.
Mesela şuan herhangi biri lastik yada Ope Ope yese, Luffy-Law gibi kullanabilmesi imkansız. Mıknatıs için hurdalığa kendini 1 ay kapatsan Kid kadar kullanırsın bu meyveyi :D Kullanım çeşitliliği yönünden zayıf. Uyanışı çok güçlü göründü bana, yinede teknik üzerine teknik yapma olasılığı yok. Dümdüz bir meyve işte.Tam off panel için tasarlanmış :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık