Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1030 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Manganın 672. bölümü baştan okuyun. Kin'emon'un tam birleşmemesinin kimlerin beceriksizliği olduğunu göreceksiniz.
 
Bence bölüm güzel Kinemon olayı da abartılan kadar da bişey değil. Herif zatrn yara bere içinde hala alttan ayırmış aksiyona sokmuş işte. Troll olsun diye. Kanjuro olayı bile okey ya bana. Ben aksiyonda sanıyordum olmeden son kozunu oynamış işte. Law'la Kid'in önceden meyveleri uyandırmış olması olmamış, Kid neysede doğpru düzgün vs görmedik. Ama Law intikam için Doffye böyle bir tekniği kullanabilirdi. Gerçi Doffy onu hemen ekarte de etti de. Ben uyanışları beğenmedim ya. Bir şey üreten adamlara göre sönük kalmışlar. Doff ve Katakuri sağı solu manupüle edip sicime ve mochiye çeviriyorlardı. Bunlarınki uyanış demese de olurmuş yani. Ben Luffynin g4e falanda uyanış dicek diye korkuyom valla. :(
 
Anime sahnesi ne alaka deme. Anime ve mangadaki olay bire bir aynı olsa bile tartışmanın şeffaflığı için mangayı tartışıyorsak mangadan paneller, animeyi tartışıyorsak animeden sahneler paylaşılması gerekir.

Önceki yazında Law'ın meyvesini elde etmek için öldürürdü diyorsun. Şimdi Doffy, Law'ın kendi isteğiyle meyvesini kullanmaya çalıştırıyordu yazmışsın. Evet Dressrosa'da öyle oldu. Law'ı direkt öldürmek yerine meyvesini kullandırtmak istedi. Şimdi benim anlamadığım, sana göre Luffy orada olduğu için Doffy öldürmekten vaz mı geçti?

Law'ı öldürüp Ope Ope'yi ve Vergo'nun intikamı almak isteyen Doff Luffy gelince içinden şöyle dedi;
"Yav Law, Vergo'yu öldürdü, hem Ope Ope'de onda. Şimdi ben hiçbir şey olmasa bile sırf meyvesi için Law'ı hemen öldürmeliyim ama Luffy gelmiş, öldürmek olmaz" Ne kadar saçma değil mi?

Luffy orada olmasa bile Law ölmezdi. Belki intikamını alamazdı ama ölmezdi. Diğer Nova'lar gibi bir şekilde yaşardı.

Demek ki Luffy ile ittifak kurmasa bile Nova'ların önemli bir kısmı esir düşmüyormuş. Ki Luffy'nin kendisi de esir düştü. Ana karakterin aynı durumda olduğu bir olguyu ana karakteri üstün göstermek için nasıl kullanırsın aklım almıyor.
Şu dayak yeme meselesi de aynı. Luffy'nin dayak yemesi sorun değil ama diğerleri...

"Luffy bu serinin ana karakteri, elbette bu gibi durumlara düşecek ve bir şekilde kurtulacak. Fakat Law ve diğer Novalar yan karakterler, yan karakter olmanın verdiği unvanı taşıyarak yancılık yapacaklar, onların olayı bu. Luffy'nin düştüğü durum ile diğerlerini kıyaslayamazsın. Çünkü hepsinin kaderini Luffy değiştiriyor, kendileri değil. "

Ana karakter, yan karakter diyerek olayı yine op evreninin dışına çekiyorsun. Bunu yaptıktan sonrada hepsinin kaderini Luffy belirliyor diyorsun. Evrenin dışına çektikten sonra karakterlerin kaderini o karakterleri tasarlayanın değiştirdiğini söylemen gerek.

Ayrıca ana karakter olmadığı için diğer tüm karakterler yancı mı? Böyle bir şey kabul edilemez.
Luffy'nin düştüğü durum ile diğerlerini kıyaslarım. Bunlar farklı evrenlerin karakterleri değil ki, aynı evrenin karakterleri.
Tartışmanın şeffaflığı ile sahnenin ne ilgisi var? Al aynı sahnenin mangadaki hali. Burada kolu kopmamış ya da başka ek sahne varmış gibi çıkarım yapmaya çalışıyorsun.



Yaptığın açıklamalar resmen facia. Luffy oraya gelmiş, Doflamingo'nun peşine düşmüş. Doflamingo bu durumda ne Law'a meyvesini kullandırmaya ne de onu öldürüp meyvesini almaya uğraşır. Neden, çünkü Luffy orada. Önce düşmanlarını ortadan kaldırır, sonra yapacağını yine yapar.

Doflamingo gibi babasının öz babasının kafasını kesmiş, öz kardeşini kurşunlayarak öldürmüş bir adamın Law gibi onun başına bela olmaktan başka bir şey yapmamış birini öldürmeyeceğini iddia ediyorsun ya, seninle bu konuda tartışılmaz. O yüzden bu tartışmayı noktalayalım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık