Koskoca lucciyi ite kediye rezil ediyorsunuz.
Burada da öyle aşırı bir zorlanması olmamıştı ki. G3 sonrası küçülmeyi durduramıyordu ama G2 ile ilgili öyle ekstrem bir şey yoktu. Elbette ilk defa deniyor olmanın verdiği bir zorlanma var ama öyle çok ayağına dolanan bir durum yok.Sence sonraki arclarda Luffy G2 kullanırken bu kadar zorlandı mı?
Bu seride gerçekleşen çoğu şey "hikaye olsun torba dolsun" diye olan şeyler zaten hocamGelirse hikaye için olur.
Valla ben bu dediklerini yapmıyorum. Ancak Oda bu karakteri diğer zaman atlaması öncesi bossları gibi bir kenara atmadı. Sürekli bir şekilde serinin içinde tuttu. Gerek silüet olarak göründü gerek den den mushi olarak. Gerek kapak hikayesi çizdi. Cp0 a terfi ettirdi vs vs.Lucci'nin o güçlerde dönmesinin bir mantığı veya sağlayacak feati olmadığı için Oda böyle yapar diyorsunuz. Burada görünene göre kim kazanır onu tartışıyoruz.
G2 de uzun süre duramıyordu. Yukarıda attıklarımda gördüğün gibi bazen base halde savaşmak zorunda kalıyor.Burada da öyle aşırı bir zorlanması olmamıştı ki. G3 sonrası küçülmeyi durduramıyordu ama G2 ile ilgili öyle ekstrem bir şey yoktu. Elbette ilk defa deniyor olmanın verdiği bir zorlanma var ama öyle çok ayağına dolanan bir durum yok.
Ama dediğin gibi güçlü de dönebilir. Who'nun seviyesine bakarsak ve 2 yıl eklersek güçlü oluyor bayağı. Meyvesi daha kalitesiz ama olsun. Ancak yine de sulong Neko Yc3 ü tek taraflı dövüyordu neredeyse. Lucci güçlü dönse şöyle bir tablo olabilir mesela:Valla ben bu dediklerini yapmıyorum. Ancak Oda bu karakteri diğer zaman atlaması öncesi bossları gibi bir kenara atmadı. Sürekli bir şekilde serinin içinde tuttu. Gerek silüet olarak göründü gerek den den mushi olarak. Gerek kapak hikayesi çizdi. Cp0 a terfi ettirdi vs vs.
Buna en yakın zaman atlaması öncesi boss'u Croco oldu sanırım. O bile MF'den beridir sadece bir kere gazete okurken gördük bir panelde o kadar.
BU arada beni "Lucci süper dönecek!" tayfası ile karıştırma ben nötr'üm o konuda. Ne olacağı belli olmaz. Ben sadece en fazla Who's Who eder diyen şakacıya cevaben konuya dahil oldumO kadar düşemez gibisinden.
Görünen kısmına gelince dediğim gibi bu kadar göze sokulması karakterin biraz kıllandırıyor insanı.Neko'nun da öyle aman aman özel biri olmadığını düşünürsek. Görünene göre bile Lucci'nin kazanabilme ihtimali azımsanacak bişi değil.
Perospero mu Yc3 ? Neko ne zaman Yc3 dövdü ? Ve bu ne zaman tek taraflı oldu. Yaralı peros, Sulong'a dayandı.Ancak yine de sulong Neko Yc3 ü tek taraflı dövüyordu neredeyse.
İnu'ydu di mi Yc3 dövenPerospero mu Yc3 ? Neko ne zaman Yc3 dövdü ? Ve bu ne zaman tek taraflı oldu. Yaralı peros, Sulong'a dayandı.
Inu bir tık daha güçlü bence.İnu'ydu di mi Yc3 döven. Bir an karıştı. Ama İnu ve Neko aynı seviyedeler zaten.
Fahri Trafik Polisi ile Trafik Şube Ekipler Amirini bir tutmak gibi bir şey olmuş buBulunduğu organizasyonun önemi var diye Lucci övülüyor ama neko Roger korsanları üyesiydi.
O yüzden bir grubun üyesi olması fazla bir önem katmiyor :/Inu bir tık daha güçlü bence.
Ayrıca Inu'nun dövdüğü Yc3 yaralı ve kumandanlar arasında en çok yorulmuş olan isimdi.
Ve yine ayrıca Jack ilk sulong dalgasını atlattı. Gök yarılıp tekrar Sulong olunca ancak o zaman sürpriz kartıyla yenebildi Inu.
Yani öyle Sulong açtı pat diye dövdü gibi bişi yok. Kıl payı ile oldu. Neko da aynısı da Peros için oldu.
Fahri Trafik Polisi ile Trafik Şube Ekipler Amirini bir tutmak gibi bir şey olmuş buaşklghjagşa Sanki Inu ile Neko'nun aktif bir Roger Korsanları kariyeri var da
Buggy Allah falan o zaman. Cp0'ı tek alsın reis.