Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1028: Brakiozor Tıss

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    271
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Queen'in, dövüşün ortasında ''bir dahiyle dövüşdüğünü unutma'' diyip ciddileşeceği an gelecek daha. Bence Katakuri, King-Queen'i rahat alır demek için henüz erken.

Queen, Brachiosourus olarak göründüğünden beri ondan beklediğim bir şey var. Sauropodlar içerisinde Brachiosaurus en uzun bacaklı olan. Yavrularını korumak için etcil dinazorlara bu bacaklarla saldırırlarmış.Bu ayakları yere vurarak savuşturulamayacak genişlikte şok saldırıları yapmasını bekliyorum. Bu şok dalgarı yine yılan formunda ki gibi,rakibin silahlanma hakisi ne düzeyde olursa olsun ciddi hasar veren türden olacak. Sanji yeni vücuduyla bile aşamayacak bunu saldırılan boyutu bizimkilere zarar vermeye başlalayacakken suit giyip aşacak.

Dikkat ettiysen Sanji Queen'in karnına tekme atıyor yani zayıf tarafı karnı gibi görünüyor. Queen'in tüm silahları yukarıyı koruyor. (En büyük rakibi King'i düşünerek kendini geliştirmiş olabilir) Tekmeyi yedikten sonra yandım yandım diye şarkı söylüyor. Derisi kalın olsada Marco gibi dayanıklı bir karakter olmasını beklemiyorum ama savunması aşılmaz bir karakter olarak çıkabilir karşımıza.
Sanji bu bölüm itibari ile ipini çekmeye başlayacaktır. Suiti giymeyeceğim dediyse giymez. Sanji'den bu arc için başka güç artışı bekleme derim. Sanji aldığı bu güçle iki bölüm içinde Quuen'i yere gömecektir. Suiti kullanırsa Robin için kullanır ya da diğer arkadaşları için kullanabilir ama Queen karşısında bu gücü asla kullanmaz. Suiti giymediyse başka bir amaç için kullanacağı kesin. Wano için önemli olan Momonosuke'ydi önce onun için kullandı. Şimdi de korsanlar için önemli olan Robin'i korumak için kullanabilir.

Bakalım senin dediğin gibi tehlikeli biri çıkacak mı Queen?
 
Sanji bu bölüm itibari ile ipini çekmeye başlayacaktır. Suiti giymeyeceğim dediyse giymez. Sanji'den bu arc için başka güç artışı bekleme derim. Sanji aldığı bu güçle iki bölüm içinde Quuen'i yere gömecektir. Suiti kullanırsa Robin için kullanır ya da diğer arkadaşları için kullanabilir ama Queen karşısında bu gücü asla kullanmaz. Suiti giymediyse başka bir amaç için kullanacağı kesin. Wano için önemli olan Momonosuke'ydi önce onun için kullandı. Şimdi de korsanlar için önemli olan Robin'i korumak için kullanabilir.

Bakalım senin dediğin gibi tehlikeli biri çıkacak mı Queen?
Dediğin gibi olursa Kata'nın rahat yeneceğini kabul ederim. Ama bence 1.3 milyarın hakkını verecek.Arc sonu kimsede yok böyle acımasız, katliam yapan bir herif o yüzden ödülü yüksek diyemeyecek.

Suiti giymeyecek son ana kadar, Queen'in dehşeti bizden birilerine dokununca sinirlenip giyecek. İzleyelim görelim hocam.
 
Yorumları kısa sürede bu kadar farklılık gösteren başka forum yoktur herhalde.2v1,Linlin panellerinde komutan sınıfının çok üstünde deniliyordu.Şimdi de ezikleniyor.
 
Ben, Katakuri bu ikisini (King-Queen) aynı anda alır diye bir iddiam olmadı. Bu ikisini rahat tokatlar dedim sadece. Kaldı ki ikiye bir dövüşse Marco kadar da erken havlu atmazdı. Katakuri gözlem konusunda zirvedir. Aynı zamanda üç haki tipini de kullanabilir. Üç haki türünü kullanan her birey daha yoğun haki gücüne sahipler. Yani bir kere Marco'dan bu konuda daha üstün. Bunun yanında meyve uyanışı yapmış biri, yani bu açıdan bakılırsa oldukça yüksek dövüş gücüne sahip. Zemin kontrolünde olduğu için ayakları yere basan bir düşmanın çok bir şansı yok.

WCi'de, Sanji kardeşlerinden güçlü bir haldeydi. Judge ve İchiji aradaki farkı suitle kapatıyordu. Şu Doglamingo'dan tek yeme mevzusuna bir açıklık getirelim. Sanji savaşa gayet iyi başladı ve sağlam tekmeledi. Lakin Doflamingo'nun sicimleri kullandığını bilmiyorlardı. İki defa saldırısına yakalandı ve tayfadaki hiç kimse nasıl bir güç kullandığını fark etmedi. Aynı duruma Zoro düşseydi Doflamingo'ya karşı daha fazla dayanabilir miydi? Sanji hızı ve Kenbonshou Haki'siyle Doflamingo'nun saldırısına yakalandıysa Zoro hayli hayli yakalanırdı. Law bu konuda Doffy'nin gücüne karşılık verecek en güzel yeteneğe sahip.

Katakuri'ye bugün şu haliyle bile saldırsa alamaz. Ben Katakuri'yi çok ileri bir seviye olarak görüyorum. 12 Saat boyunca Luffy'le olan mücadelesi sonrası çok daha güçlenmiş bir haldedir. Çünkü o süre zarfında yaptığı mücadele boyunca üç Haki'yi de soluksuz kullanıyor. Yani şu anda Haki'si daha iyi bir haldedir. King'in sağ olması sadece Yonkou'ların en önemli adamları olması noktasında Katakuri'ye benzerliği var. Güç noktasında bakarsak Katakuri fena harcar. Çünkü her anlamda aşmıştı Katakuri. Kenbonshoku'da zirve, üç hakiye hakim, meyve uyanışı sağlamış. Bir Ryou Haki ve Haoshoku'nun üst düzey kullanımı kalmış onları da sağlasa amiral üstü bir seviyeye koyarım. Beckman ve Katakuri bana göre amiral seviyeye en yakın kişilerdir. Hatta Beckman'ın amiral seviye biri olduğunu bile düşünebiliriz. Marinford'da Marco'yu ilk defa gördüğü halde Beckman'la bir geçmişi var gibiydi.
İkisini rahat tokatlar deyince ve marcoyu koyunca direk 2vs1 den bahsediyorsun sandım. İkiye bir dövüşte marco kadar erken havlu atmaz demişsin iyi güzelde marco orada hem king hem queenle savaşıyor bir tarafından gücünü insanları korumak için harcıyordu. Marco olmasa şuan bizim taraftaki askerlerin çoğu yoktu.

Ayrıca marconun tam anlamıyla bitip bitmediği belli değil belki kasıtlı olarak böyle bir durumda gösterdi kendini. Daha büyük tehditleri farketti. Katakuri gözlem konusunda zirve bir karekter evet ama luffy de benzer şekilde kullanıyor gözlem hakisini artık. Ona rağmen kaido gibi biri b seviye de hakiye sahip olmadan , en azından gördüklerimize bakarak o seviyede kullanmadı hiç. Luffye yetişiyor hatta aşıyordu şu son bölümlerden önce.
Yani gözlemin zirve olması seni yanıltmasın okadarda epik bir güç değil bu , sanji katakurinin mermisini engelledi unutmamak lazım. He sanji hızlı evet ama marco sanjiden daha hızlı. Bunu gördük. Sanji kinge yetişirken marco kingi defakarca sağa sola soktu daha ne olduğunu anlamadan king.
Ki king de çok hızlı bir karekter.

Şimdi üç hakiyi de biliyor diyorsun da güçlü insanlarla savaşırken h.hakiyi vücuda kaplamayı bilmiyorsan bir önemi yok güçlüler ile savaşırken. Silahlanma olarak ise sertlik olarak güçlüydü zaten marconun buna ihtiyacı yokki marconun olayı yenilenmek . Ki marco silahlanma açısından güçlü olsa zaten ne eksiği kalıyor karekterin.


Katakuri uyanış geçirdi evet ama katakurinin sahip olduğu meyveye göre gerekli bir güclendirmeydi bu zaten ölümcül bir meyve değil sadece yumruklar oluşturmak ile dikenli topuzlar oluşturmak bu evrende kimseye üstünluk sağlamıyor. Ayakları yere basan düsmana üstünlük sağlıyor diyorsun ama marco ,king , ikiside ayakları yere basmayan karekterler. Queen içinde bu durumun problem olucağını sanmıyorum çünkü zaten vücudunun üstünü ayırabiliyor ve kendi dediğini şu silahlanma da ne kadar iyi olursa olsun yılan olup sıkınca çaresiz kalıyorlar. Şimdi bu formunda queen haki ile katakuriye dalsa ne olacak? Ne yapacak katakuri. He 1vs1 de belki kaçabilir ama 2 vs1 de belki senin aksine marco kadar dayanmayacaktı.
Bunu bilemeyiz. Marconun katakuriden güçlü olup olmadığı konusu ise ikisi savaşmadığı sürece bizim söylemlerimizden ibaret kalıyor.

King şuan benim açımdan da katakuriden zayıf duruyor ama bu adam daha en iyi şeylerini kullanmadi buda bir gerçek.
Daha ateş olayı var kingin zoan uyanışı yapıp yapmayacağı belli değil.
He şuan gördüklerimiz arasında katakuri daha güçlü duruyor ama değişebilir. Vir baktık king h.haki kaplamayı biliyor işler değişebilir.
Wcl de ölümüne bir mucadele olsa sanji kardeslerini ve babasını alırdı buna bir itirazda bulunmadım zaten ancak bunun sonucundan sanji ağır bir şekilde yaralanırdı. Vergo gibi biri sanjinin bacağını rahatça kırıyor vergo güçlü evet ama çokta abartılacak biri değil şu noktada.
Oysa orda sanji yerine ichiji olsaydı vergoyu paket edecekti belkide. Sanji şuanki güçlenmesi ile yeni yeni kendini göstermeye başladı bundan önce suit takmadan bir esprisi yoktu sanjinin. Şimdi haki eksiğini bu sertlik ve yenilenme ile kapattı.
Ancak şuan bile ichijinin katakuri karşında düştüğünden çok farklı bir durum sergilemez buda sanjinin şuan sağkol olmaya uzak olduğunu gösteriyor.
Doflamingo olayında zaten sanji kendi aptallığının kurbanı oluyordu üstün olduğunu düşünüp hava savaşına girdi daha rakibini tanımadan sonra tek yiyordu az kalsın.

Aynı duruma düşse zoro yu örnek göstermişsin ama zoro zaten rakibine koşup atlamazdı saldırmasını ve gücünü anlamayı beklerdi pica da gördük bu durumu.
Ki yerde iken ise zoro ile doflamingo arasına amiral koyulunca bence sanji ile zoronun arasındaki fark gayet belliydi.

Katakuri çok güçlendi diyorsun da bu senin düşüncen. Bana göre luffynin culverin saldırısı ve bir baska saldırısını kopyalamıstır. Bunlar bizim düşüncemiz.

Evet ryou ve h.haki öğrense katakuri zaten amiral üstü olacak belki şuan bile amirallerle rahat savaşabilecek bir karekter.
Bunu inkar etmiyorum. Bunu zaten şuan marco da yapıyor .
Ona bakılırsa zoroyada h.haki kaplama ve hız versen oda amiral üstü olacak. Yani verseler verseler bitmez.mevcut durum var onun üstünden değerlendirmek lazım .
Kişilerin gücü o anın hikayesine göre değişiyor.
Gear 4ule tek başına doflamingoyu yenemeyen luffy sonraki arc katakuri indiriyor.
Çokta bir fark yoktu halbuki. Durum şu hikaye işlenişi. Şuan katakuri belki yonkou olacaktı belki çer çöpten farksız olacaktı bu tamamen Odanın keyfine bağlı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık