Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1028: Brakiozor Tıss

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    271
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de Shiryu bayağı güçlü bekliyorum millet en güçsüz sağ kol gözüyle bakıyor anlam veremedim. Beckman, Shiryu ikilisinden beklentim büyük.
Magellan aynı anda croco(çöp), Jimbei, ivankov Luffy gibi adamları pesleyip eski Karasakal tayfasina tek atıyor. Shiryu ona denk ise meyve yemeden önce zaman atlamasindan sonra eğer crocodile yc3 geliyorsa bu adam yonko döner
 
Hiç bir sağ kol birbirine birebirde üstünlük kuramaz Oda bu karakterleri amiraller gibi anca uzun bir dövüş sonucu birbirine yedirir. Marco ise meyvesi sayesinde yenilmesi en zor karakter. Düzeltme yapayım Yenilir belki ama uzun bir dövüş sonucu olur bu. Sağ kol tarafından öldürülmesi ise mümkün değil Teach bile öldürememiş sonuçta.

Hangi sağ kol amiraller ile dövüşebilecek performan gösterdi şuana kadar. Marco bu arc pasif çizilmesi gerekiyordu öyle oldu. Bu onun güçsüz olduğunu göstermez.
Marcoyu pasif çizmedi, aksine her yere koydu. Bununla ilgili Marinefordda Marconun gücü sorulduğunda E. Oda ilerde değineceğim dediği ileri bu işte. Şu an Marcoyu gösterdi bize.
 
Ben, Katakuri bu ikisini (King-Queen) aynı anda alır diye bir iddiam olmadı. Bu ikisini rahat tokatlar dedim sadece. Kaldı ki ikiye bir dövüşse Marco kadar da erken havlu atmazdı. Katakuri gözlem konusunda zirvedir. Aynı zamanda üç haki tipini de kullanabilir. Üç haki türünü kullanan her birey daha yoğun haki gücüne sahipler. Yani bir kere Marco'dan bu konuda daha üstün. Bunun yanında meyve uyanışı yapmış biri, yani bu açıdan bakılırsa oldukça yüksek dövüş gücüne sahip. Zemin kontrolünde olduğu için ayakları yere basan bir düşmanın çok bir şansı yok.

WCi'de, Sanji kardeşlerinden güçlü bir haldeydi. Judge ve İchiji aradaki farkı suitle kapatıyordu. Şu Doglamingo'dan tek yeme mevzusuna bir açıklık getirelim. Sanji savaşa gayet iyi başladı ve sağlam tekmeledi. Lakin Doflamingo'nun sicimleri kullandığını bilmiyorlardı. İki defa saldırısına yakalandı ve tayfadaki hiç kimse nasıl bir güç kullandığını fark etmedi. Aynı duruma Zoro düşseydi Doflamingo'ya karşı daha fazla dayanabilir miydi? Sanji hızı ve Kenbonshou Haki'siyle Doflamingo'nun saldırısına yakalandıysa Zoro hayli hayli yakalanırdı. Law bu konuda Doffy'nin gücüne karşılık verecek en güzel yeteneğe sahip.

Katakuri'ye bugün şu haliyle bile saldırsa alamaz. Ben Katakuri'yi çok ileri bir seviye olarak görüyorum. 12 Saat boyunca Luffy'le olan mücadelesi sonrası çok daha güçlenmiş bir haldedir. Çünkü o süre zarfında yaptığı mücadele boyunca üç Haki'yi de soluksuz kullanıyor. Yani şu anda Haki'si daha iyi bir haldedir. King'in sağ olması sadece Yonkou'ların en önemli adamları olması noktasında Katakuri'ye benzerliği var. Güç noktasında bakarsak Katakuri fena harcar. Çünkü her anlamda aşmıştı Katakuri. Kenbonshoku'da zirve, üç hakiye hakim, meyve uyanışı sağlamış. Bir Ryou Haki ve Haoshoku'nun üst düzey kullanımı kalmış onları da sağlasa amiral üstü bir seviyeye koyarım. Beckman ve Katakuri bana göre amiral seviyeye en yakın kişilerdir. Hatta Beckman'ın amiral seviye biri olduğunu bile düşünebiliriz. Marinford'da Marco'yu ilk defa gördüğü halde Beckman'la bir geçmişi var gibiydi.
Queen'in, dövüşün ortasında ''bir dahiyle dövüşdüğünü unutma'' diyip ciddileşeceği an gelecek daha. Bence Katakuri, King-Queen'i rahat alır demek için henüz erken.

Queen, Brachiosourus olarak göründüğünden beri ondan beklediğim bir şey var. Sauropodlar içerisinde Brachiosaurus en uzun bacaklı olan. Yavrularını korumak için etcil dinazorlara bu bacaklarla saldırırlarmış.Bu ayakları yere vurarak savuşturulamayacak genişlikte şok saldırıları yapmasını bekliyorum. Bu şok dalgarı yine yılan formunda ki gibi,rakibin silahlanma hakisi ne düzeyde olursa olsun ciddi hasar veren türden olacak. Sanji yeni vücuduyla bile aşamayacak bunu saldırılan boyutu bizimkilere zarar vermeye başlalayacakken suit giyip aşacak.

Dikkat ettiysen Sanji Queen'in karnına tekme atıyor yani zayıf tarafı karnı gibi görünüyor. Queen'in tüm silahları yukarıyı koruyor. (En büyük rakibi King'i düşünerek kendini geliştirmiş olabilir) Tekmeyi yedikten sonra yandım yandım diye şarkı söylüyor. Derisi kalın olsada Marco gibi dayanıklı bir karakter olmasını beklemiyorum ama savunması aşılmaz bir karakter olarak çıkabilir karşımıza.
 
O meyveye atması normal değil mi?

Atmaması sıkıntı, sorun sonuç yok, ne King ne Queen de gözle görülür yorulma bile yok.
Herkes yapamazdı meyve sağlam ama hızı görmedin mi ? Bir ona bir buna hızla vuruyor diye havalanma bile dedi Queen.King’e hızla tekrar gelirken adamın gözleri açılıyor hatta aksiyonun farklılığını göstermek için.Animede daha net görürüz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık