Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1028 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Ben Big Mom'ı yuvarladım sen kimsin pisi pisi." de diyebilir
Sonra amiraller gelir. Robin '' ya şaka yapmıştım çağırmasaydın keşke :(''
Aynen böyle olması lazım lucci kim artık.
Çok komik bir op fıkrası olmuş.:hhh:
Lucci, Robin'i öyle bir döver ki, Duval gibi suratını değiştirir.
Ben Beckman deyince havalı oluyordu ama :/

Demin eksik yazmışım. Sonra da Robin ekler, tasgetir Lufiiii
 
Bence aynı değil ama aynı olmama sebebi Luffy'lerin bir kez karşılarına One Piece evreninin en güçlü yaratığını ve tayfasını almış olmaları. Artık sayıca üstünlük hariç güç olarak tayfaya üstünlük kuracak bir grup karşımıza çıkmaz.
Bak 2 yıl öncesi zayıf bir karakteri 2 yıl sonra güçlü gösterebilirsin. Bugün Don Krieg'i getir. OP bir meyve yedir, fiziksel olarak biraz güçlendir o bile az çok seviye atlar. Bugün Lucci gelip Amiral ile dalaşsa saçma ama kabul edilebilir bulurum.

Çünkü 2 yıllık arada karakter çalışmış kendini geliştirmiştir dersin. Fakat yıl olmadan, belki de ay bile olmadan karakterler arası dağlar kadar seviye fark olması biraz saçma oluyor. Çünkü mesela Lucci 2 yıl öncesi Yeni Dünyada sürekli ilerlemiş biri değildi. Kaç yıldır Marangozluk yapan ama fiziksel olarak çalıştığı için güçlenmiş biriydi eskiye nazaran.
Luffy çok seri biçimde ilerledi ve bu saçma bir hal aldı seri için, 2 yıl zaman atlaması yaptı hala saçmalıklar var.

Luffy Yonkou'yu hedef aldı ama Lucci gelip Robin'i kaçırırsa saçmalık üstüne saçmalık olacak yine ama olabilir mi? Hikaye de çizerse olur...
 
Keşke dikkatli cevap verseydin... Güçlendirmesini almış Sanji'den bahsettim. Hani şu Yc2 nin kılıcını tuz eden. İkisi de zor duruma düşüyor. Kısaca şöyle bir tablo çıkabilir yani:
King:75
Zoro:67
Queen:67 civarı
Sanji:62 falan.
Ama Sanji aldığı güçlendirme ile 67 68 civarını görmüştür diyorum. Bunu da öylesine demiyorum. Ekstra dayanıklılık, sağlam vücut ve üstün yenilenme kazandı. Fiziksel özellikleri de attı büyük ihtimalle. Zoro ise şu an zor durumda. Güçlendşrmesini almadı. Aldığı anda yine fark olur ama şu an aşağı yukarı denkler.
İlk olarak şu yk2 olarak övgüyle beslediğin karakter troll üstüne troll bir karakter, tepkilerini geçtim son bölümde kendini patlatacak kadar ezik bir karakter.
King 75 ise Queen eziği 63 filandr ancak king 75 derken base hâlinden söz ettim, o son hali ile daha yukarı seviyelere çıkmıştır ?
Ve duruma bakarsak base hâlinde Zoro ile başa baş mücadele ederken ancak yeni formuna geçerken üstünlük sağladı. Burda king övülmeyi hak ediyor zoro gömülmeyi değil ama siz zoro gömme tarafından bakma çabası içindesiniz.
King ve Queen arasında uçuk diyemem ama fark olduğu bariz.

Sanji ve zoro arasında da belli bir fark var.

Zoro, kombine bir yonkou saldırısına dayanacak kadar dayanıklı bir karakter.

Sanji, ??

Zoro, belki de kaidou'nun çatıda attığı slashlardan daha güçlü slashlara karşı dayandı.(bence daha güçlü king abimin o form daki slashlari)

Yani dediğin gibi ekstra dayanıklılık ve yenillenme kazandı hatta fiziksel güç dahi ama yine de zoronun üstü veya ona yakın olması için sebep değil bence bunlar. (Demek istediğim gaza gelmeyin hemen. Yeni pup neler kazandırıyor detaylı gösterilmesi lazım.)

Zoro 73 ise
Sanji 66 olmuştur ancak.

neyse benden bu kadar teşekkür ederim düşüncelerin için.(dediğim gibi detaylı bir analiz yapamıyoruz bu pup ile ilgili.)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık