Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1028 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi queen sanjiyi tutup sıkmış ve tüm kemiklerini kırıp yenmiş mi? Sanji 3. adam bile etmiyormuş demek ki. Bak zoro o kadar saldırı yedi yukarıda anca 2 yonkou saldırısında kemikleri kırıldı gene de dövüşmeye devam etti. Sonra indi aşağıya, king yumruk attı ağzıyla durdurdu. Dikenini kesti. 2 kere king uçarak vurdu gene de ayakta. Hiç bir şey yokmuş gibi devam ediyor. Sanji bildiğin tek yemiş kingden :D
 
Oda'nın mantığına göre değil. Klasik tesadüf olayı, Sora diye biri de gerçekten çıkabilir, hatta kesin çıkar.
Annelerinin adı Vinsmoke Sora . Kötülüğe karşı duran kahramanin küçük galibiyeti ama hazin sonu şeklinde düşünmüş olabilir. Sora kahramanımız germa yani krallık ve yapılanlar kötü çizgi roman aslında onların hayatının bir tasviri şeklinde düşünülüp yazılmış olabilir
 
Hükümet ve denizciler içinde Yonkoular ile birebir dövüşebilecek kişiler belli, bence Lucci bunlardan biri değil hiçbir şekilde, bir zahmet de olmasın, ama Oda'nın saçma sapan sürprizleri malum. Lucci'yi hayvan gibi güçlü gösterip "alında hükümette güçlüler var ama Yonkoular'ın varlığı hükümetin işine geliyor, kaos ortamı kayıp yüzyıla olan ilgiyi kapatıyor, hükümet de o yüzden yonkouları bitirmiyor" gibi bir saçmalık bile çıkarabilir Oda.

Lucci'nin güçlenmesi konusuna gelirsek de, kapak hikayelerini okuyanlar bilir, bunlar CP'nin karargahına geri döndüler, orada hırs yapıp çalışmış gösterebilir Oda. Bu heriften her şey bekliyorum artık, mucize ilaç yaratıp Zori'yi ayağa kaldıran adamdan her b.k beklenir :)
 
Sanji burdan Kaido'ya kadar yürür :F

Ciddi olmadığını zaten biliyorum ama yine yazayım. Sanji tayfada kaptanına en fazla güvenen üye bence. Sanji'nin, Luffy Crocodile ile savaşmak için Rainbase'de kaldığında endişelenen Zoro ile olan diyalogu, yine Alabasta'da Luffy'nin öldüğünü duyan Usopp ve Chopper ile olan diyalogu, yine Katakuri'nin daha önce hiç yenilmediğini duyduğunda gülümseyip bugün ilk yenilgisini alacağını söylediği zamanki rahatlığı ve geçen performans sahnesine geldiğinde ağlayan Chopper ile olan diyalogu buna basit birer örnek. Kaptanına inancı yüksek olduğundan Kaido aklına bile gelmez. Kaido Luffy'nin her türlü, artık Sanji de CP0 ile savaşmaya gider belki...
 
Sanji'nin yaşadıkları ailesinden nefret etmesi için yeterli ama Sanji ailesinden nefret etmiyor. Bunu hayatı pahasına WCİ'de onları kurtarmak için yaptığı fedakarlıktan anlıyoruz. Sanji sadece ailesine kızgın hepsi bundan ibaret. Kardeşlerinin, Luffy'le birlikte kaçtığı sahnede yaptığı mücadeleyi gördü, hatta onlara olan öfkesi hafiflemiş bile olabilir. Vinsmoke ismini taşımaktan utanç duyması babasının küçükken kendisine söylediği "benim oğlum olduğunu söyleme sakın" dediği için bu soydan olduğunu söylemekten rahatsızlık duydu. Bu tür serilerde ailenin önemi vurgulanır. İlerleyen zaman içinde Sanji'nin ailesini affetmesini bekliyorum. Hatta Judge, evlatları içinde gen modifikasyonunu %100 kullanabilen tek evladı olacak ve asıl başarısızlığın kendisi olduğunu Sanji'ye söyleyecek ve özür dileyeceğini bekliyorum. Luffy'nin son savaşta müttefikleri arasında yer alacaklar.

Sanji'nin gücünün tartışılması çok gülünç geliyor bana. En zayıf karakter bile iyi bir meyve yiyerek çok güçlü bir hale gelebiliyor. Neyin tartışması bu? Sanji o kostümü atsaydı daha mı iyi olacaktı? Yonkou'ya savaş açmaya gelmişler her halde böyle bir anda o kostümü atmak gibi bir aptallık yapmayacaktı.

Mesela ben ABD'den nefret ediyorum ama bir savaş anında düşmanla karşı karşıyayken elime ABD menşeili bir silah verseler kullanmayacak mıyım? Bu nasıl bir kafadır ya? Yok sözünü yutmuşmuş, yok karaktersizmiş ya şu çocukluğu bırakın. Zoro ne kadar adamsa Sanji iki katı daha adamdır. Tayfayı korumak için yeri geldiği zaman canını ortaya koydu. WCİ'de o kadar düşmanın içinden kaptanını sırtlandı kurtarmaya çalıştı kardeşleri olmasa kaptanını kurtarmak için canından olacaktı.
Haklısın. Nefret yok. Mangaya baktım. Ailem çürümeyi hak ediyor ama lanet olası ailemi terk edemem diyor. İncinmiş biraz. Ayrıca şeytani ordu Germa insafa gelip son savaşta müttefik mi olacak :) :)

Rakip bizden güçlü. Bu yüzden de biz güçleneceğiz. Yerde buldukları güçlendirmeyi bile alsınlar isterlerse. Daha önce de sizinle burada yazışırken Sanji gen uyandıracak demişliğim var. Sadece, Sanji suit mevzusunda atarlı giderli tripler attı dedim özetle. Neden suiti aldı demedim. 931. bölümü açıp okuyabilir isteyen. Suit çizildiği anda giyeceğinden de emindim zaten. Olan bu. Ayrıca ne takılacağım? İsteyen istediği güçlendirmeyi alsın. Zaten bizim tarafta aptallık eden yok. Bütün aptallar düşman kuvvetlerinde. 1-2 bölümde güçlensin bizimkiler de bitsin gitsin şu arc.

Adamlık vs. tartışanlar var, doğru ama ben adamlığa ya da karakter sahibi olmaya takılan biri değilim. Ben, bu yaşananlar Zoro vs Sanji tartışılsın diye yapılıyor yazdım ve aynen öyle yapılıyor. Ben tartışmıyorum ki?

Pek çok OP sever, bunların hepsinin bir tane deli manyağın uydurduğunu çizgi roman karakteri olduğunu unutup savunma pozisyonuna geçiyor genelde bir konu tartışılırken ve sonuçsuz bir karakter kıyası başlıyor. Ne Sanji'yi ne de başka bir karakteri o kadar da umursadığım söylenemez. Bu tartışmadan kendimi çıkartıyorum :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık