Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1028 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır. Şimdi şöyle açıklayayım. Normalde Germa 66 diye bir şey yok. Nami bunu ilk duyduğunda öyle bir şey olmadığını, sadece romanlarda bu ismin geçtiğini söylüyor. Ayrıca kardeşlerin direkt çizgi romandaki kişiler oldukları söylenmiyor, sadece benzerlikleri vurgulanıyor.
Anladım ama çizgi roman ile bu kadar benzerlikleri olması biraz mantıksız değil mi sadece sayı ve cinsiyetleri değil yetenekleri de aynı.
 
Yamato zaten King'den güçlüdür. Kral hakisi kullanmasını geçtim bununla kaplıyor saldırılarını. Bagua'yı kafasına yedikten sonra biraz kanamakla atlattı, çok güçlü bir savunması var...
King'in ve Queen'in ben daha tüm kartlarını oynadıklarını düşünmüyorum King adı bile Kral ve ırkının arasında kral veya prens gibi bir şey ise bence Kral Hakisi olabilir Queen'de Sanji'nin bu dönüşümünden sonra gizli silahını falan kullanabilir.
 
Son düzenleme:
King'in ve Queen'in ben daha tüm kartlarını oynadıklarını düşünmüyorum King adı bile Kral ve ırkının arasında kral veya prens gibi bir şey ise bence Kral Hakisi olabilir Queen'de Sanji'nin bu dönüşümünden sonra gizzli silahını falan kullanabilir.
İsimleri iskambil destesinden kaynaklı.Gerçek isimleri bile olmayabilir yada gerçek isimleri bu olsa bile iskambil destesine göre bilerek seçmiştir Oda.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık