Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1028 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji suiti giyer yaranamaz, giymez yaranamaz. Nedir bu çektiği? Zoro ise 'yaptığımız şey çocuk oyuncağı değil, karşımızda yonkou var' dese Zoro adamdır denir. Ayrıca Oda şu an herkese kıyak geçiyor, Sanjiye geçmiş çok mu? Bahtsız bedevinin acık yüzü gülmüş, garibin üstüne çok gitmeyin.
 
Who's Who'nun yanında Lucci yüceltiliyordu şimdi gömülüyor anlamadım. Zaten Who'dan dediğiniz kadar güçlüyse Yonko Komutanı oluyor seviyesi açıkçası mantıklı olanda bu zaten. Ussop kim? Robin kim Lucci'nin yanında? Onun savaşınI göreceksek indiren ya Jinbe ya 9 kızıl kından biri olur ve kazanma oranı %40-%50'dir o kadar yaralılar.
 
Dün bir şey farkettim Law 26 yaşında ve çocukken Sora'nın düşmanı olan Germa 66'in çizgi romanını okuduğunu söylüyor ama bir sorun var Sanji henüz 21 yaşında yani Law çocukken Sanji ya bebekti yada doğmamıştı aynı şekilde kardeşleride ve gerçek Gema 66'den esinlenilen bir çizgi romanda nasıl hepsi varlar? Vinsmoke ailesinde nesilden nesile aktarılıyor diyeceğim ama her nesil aynı sayıda mı erkek ve kız çocuk doğuyor ? Hem nesil kimden devam ediyor? Bu serideki bir mantık hatası mı?
Bundan bahseden Vito da çocukken çizgi romanı okuduğunu söylüyor. Vito 36 yaşında, yani bu Sora çizgi romanı en az 25 yıllık olmalı. O zamanlar Vinsmoke kardeşlerden hiçbiri yoktu.
 
Yani dediğim gibi sence serideki mantık hatası mı?
Hayır. Şimdi şöyle açıklayayım. Normalde Germa 66 diye bir şey yok. Nami bunu ilk duyduğunda öyle bir şey olmadığını, sadece romanlarda bu ismin geçtiğini söylüyor. Ayrıca kardeşlerin direkt çizgi romandaki kişiler oldukları söylenmiyor, sadece benzerlikleri vurgulanıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık