Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1026 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Üye silindi 7459
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunan mitindeki Hydra gibi kafasının kesilmesi öldürmüyor zaten Hydra ve Orochi benzer yaratıklar Yunan mitinde yanlış hatırlamıyorsam Herkül Hydra'yı yenmek için kafasına taş düşürüyordu ama devasa bir şey altında eziliyor belki benzeri ile öldürülebilinir yoksa bence 1 yıl boyunca Hakili hakisiz kafasını kesmeye devam etsinler geri kalkar.
Ben mitolojilere hakim değilim ve Oda bu mitten esinlenmiş olabilir Orochi'yi tasarlarken ama bu ne böyle? Kafası kesildiğinde ölmeyen karakterin kafasına taş atarak öldürmek nedir yav hahahaha. Bu Yunanlılar da ortamı boş bulup iyi sallamışlar zamanında :)
Kafası kesildiğinde ölmüyorsa, deniz taşı ile kelepçeleyip aç susuz bırakırım Orochi'yi. Yeter ki öldürme imkanı verilsin bana :)
 
Usopp falan o kadar değil de şimdi güçlü karakter de değil. Çakal işte onun ekmeğini yiyor vb.
CP 0'a bile meyve gösterip ''Arkamda Kaido var'' falan diyor. Sonra da gitti gibi oldu ama çoğu kişi de yazmıştı o zaman ölmemiştir diye. Öyle de oldu zaten bekleniyordu böyle bir şey. O yüzden ben şaşırmadım ölmemesine, muhtemelen tüm kafaları falan kestiğinde ölecek tarzında bir zayıflığı çıkacaktır.
Usopp, P1 düzeyinde bir karakter. Orochi den P1'lık bir güç görmedik hala. Önüne gelen kesiyor. Zoro'nun ilk 5 saldırısına giremeyecek olan 720 poundluk kesişe bile gidecekti bu çöp.

Ölmeyeceğini cümle alem biliyordu zaten. Özellikle kaido kafasını kestikten birkaç bölüm sonra kafasi yerdeyken çizdi oda. Yani sinyalini verdi ama gereksiz işte. Bu karakterin yaşaması seriye ne gibi etki katıyor?
 
Mitolojide yamato no orochi denen yılanı öldüren kılıç ame no habakiri’dir. O da momo’nun kılıcının ismi.

Foruma baya önceden yazmıştım bunu ama ciddiye alınmamıştı gülücük atmıştı millet :D En saçma teorim tutacak galiba.
Saçma bir teori değil ki millet niye gülmüş? :s
Momo'nun orochi'yi öldüreceğini son bölümlerden sonra ben de kesin gözüyle bakıyorum ama oda bu işe girişirse 2 3 sayı dram kastırır boş boş paneller çizer gibi geliyor. :/
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık