Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1026 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Üye silindi 7459
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jack yenilmiş.Kopege yenilmiş.

Bu adam amiralin olduğu gemiyi bastı be

One Piece tarihinde bir karakter için gördüğüm en hazin son bu oldu.

.....

Hüsran=Jack
Bastida ne oldu ? Denizin dibini boyladi :hhh: O saldırıda denizcilerin efor bile sarf ettiğini düşünmüyorum. Hele hele Fuji o gemideyken... Meyveyle gemiyi havaya kaldırıp geri bırakmıştır :respect:
 
Luffy'e her şeye rağmen imparator seviyesi demezdim Kaido'yu yense bile. Evet, çok yakın ama henüz değil. Sonraki arc imparatorları aşmış olur. Son savaşta seviyesinin 800 yıldır görülmemiş derecede olmasını bekliyorum, Im'den beklentim imparator seviyesinde adamları çerez gibi yemesi. Luffy'nin tek yeneceğini düşünmüyorum onu da. Mücadele edecek seviyeye gelir ama.
 
Gök yarılma olayını da gördüysek eğer max 4-5 sene içinde biter bu seri. Güç dengeleri açısından Marineford dan bile daha saçma bir arc oldu. Arc başında tek yiyen Luffy her ne hikmetse Kaido ile 1v1 atıp yenebilecek hale geldi. Hemen hemen herkes kurbanlık koyun gibi Kaido'nun kafasına topluca atlanıp savaşın kazanılacağına inanıyordu, ben buna hiç inanmadım. Eğer yonko devirmek gibi büyük bir yola girilecekse Oda Luffy'nin itibarını böldürtmemek adına bu savaşı 1v1 olarak çizecekti ki çizdi de. Savaşın sonunda tüm itibarı Luffy toplayacak. Oda bu yola neden girdi gerçekten hiç anlayamıyorum, bir mantığı yok çünkü. Araya 1-2 arc daha sıkıştırsa veya en kötü ihtimal adam gibi bir Shogun çizip onu asıl hedef yapsa işler çok daha farklı olurdu. Önce Luffy'e tek attırıp Kaido ile aralarında dağlar kadar fark olduğunu bize gösterdi. Sonra da çok komik bir şekilde tüm bu güç farkını kapattı. Muhtemelen aklında çok daha farklı planlar vardı ama seriyi erken bitirmeye karar verip boşverdi. Şu saatten sonra muhtemelen hızlandırılmış İngilizce kursu tadında saçma sapan şeyler göreceğiz. Daha Shanks, Mihawk, Dragon gibi zibilyon tane işlenmemiş karakter ve gösterilmemiş olay var. Muhtemelen çoğu havada kalacak. Zamanında bu arc başladığında aynı şeyi yine söylemiştim, dalga geçip, beni kışkırtmaya çalışanlar olmuştu. Geldiğimiz nokta budur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık