gecmedi kiLuffy amiralle doğru düzgün savaşmadan amiral seviyesini geçti ben buna üzülüyorum. Neyse Akainu nerden baksan Yonkou seviyesidir artık Akainu vs Luffy görürüz Zoro, Sanji de amirallerle savaşır.
gecmedi kiLuffy amiralle doğru düzgün savaşmadan amiral seviyesini geçti ben buna üzülüyorum. Neyse Akainu nerden baksan Yonkou seviyesidir artık Akainu vs Luffy görürüz Zoro, Sanji de amirallerle savaşır.
Yo çok kötü olur. One Piece'in hangi sezonunda diğer herkes 1'e 1 eşleşme alıyorken Luffy toplu girip savaş almış.Dövmüşler saçma bir hal aldı. Luffy 1 round daha yenilir umarım ya da Kaido'ya tüm ada birleşip saldırır son darbeyi Luffy vuracak şekilde yenerlerse güzel olabilir.
senin dediğin şeye bende katılıyorum mesala Garp ın Chinjao nun kafasını düzleştirmek için gidip dağları kırarak antreman yapmasını sonra gelip sivri kafayı dümdüz etmesiO da yanlış. Luffy'yi tekleyen Kaido'nun çatıda diğerlerini 10 saniyede falan tekleyip geçmesi lazımdı. İlk dövüşte Luffy az biraz Kaido'yu uğraştırsa biz de "azıcık daha ittirse yenebilir" falan derdik, ama adamda çizik yoktu ve tekledi rakibini. Bunun üzerine biz de "bu adam nasıl yenilecek" demeye başladık, o sorunun makul bir cevabı olmadığı için de şimdiki olayın saçmalığını konuşuyoruz.
İltifatlar değil gerçekler .dLuffy her zaman seviyesinin 1 tık altı karakterdir.
Yer miyiz len biz bu iltifatları ?
Yemedik
Zaten 5. Yonkou olarak anılmaya başlandı dedi. Bu arc'tan sonra artık Yonkou diye haberlere çıkar...Luffy'ye bu arctan sonra yonkou denilecek öyleyse. Hiç eğip bükülecek bir şey değil, gökyüzünü yarma feat ini gerçekleştirdiğine göre Oda arc sonu Luffy'ye yonkou diyecekler demiş.
Dofu kurtarmaya çalışma mevzusundan bahsediyorum.Tam olarak gösterilmedi bu sahne.Ama denemişNerede geçiyor Jack'in amiral gemisini bastığı, ben mi yanlış hatırlıyorum?