Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1026 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Üye silindi 7459
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok net bir şekilde 922. bölümde Luffy'nin gücü kısılmıştır. Onu baz alırsanız oturtamazsınız. Luffy geleceği gören adam bile hızına tepki verememişti. Kimse veremez diyorduk oysa millet hızına tepki verebiliyor hale gelmiş. (Acaba ?) Luffy yavaş mavaş diyen varsa gitsin Dof savaşını okusun dalga geçmesin. Adam 1 km öteden Dof'un bir anda yanında bitiyor farketmeden yüzüne tekme basıyor. Bu adam sonrasında bir sürü savaş daha atlatıyor geleceği görmeyi açıyor yine de tepki verememişti. Buradan çıkacak mantıklı sonuç çatıya Luffy altı kimsenin çıkmaması gerektiğiydi. Çünkü anında tek yemeleri lazım tepki bile veremeden felan. Bunlara laf etmeyen şu anki olanlara laf etmesin.
Oda'nın iki büyük hatası oldu Luffy konusunda. İlk olarak Cracker'da o kadar zorlanmamalıydı. Nami bisküvileri yumuşatmadan indirmeliydi 5-6 saatte. Böylece Kata galibiyeti daha anlamlı olurdu.
İkincisi de Kaido'dan tek yememeliydi.
 
Luffy'ye bu arctan sonra yonkou denilecek öyleyse. Hiç eğip bükülecek bir şey değil, gökyüzünü yarma feat ini gerçekleştirdiğine göre Oda arc sonu Luffy'ye yonkou diyecekler demiş.
Kaido'yu sarı çizmeli mehmet ağa yenmeyeceğine göre Luffy yenecekti zaten.

Bu dövüş öncesinde bile nasıl kral hakiyle vuruyordu Kaido'ya.

Aslında bu olanlar çok şasırtmadı.

Ama hala Kaido'yu yenmek kolay değil,çok zorlanacak Luffy.
 
O ünvan okuyucuda soru işareti bırakmıştı. Sonra diğer yonkoulardan henüz erken sözünü duyduk. Yani tatmin edici değildi. Bu ayrı bir olay. Direkt seviye gösterir gökyüzünü yarmak.
Orası öyle ama geldiği de işaret edilmişti onu diyorum.
Şimdi bu arc sonu net olarak öyle değerlendireğiz eğer saçmalama olmazsa yine...
 
Karşıdaki sıradan bir arc bosu değil. Dünyanın en güçlü yaratığı. Luffy bunu nasıl yensin bu şekilde. Gök yarması yetmez bu adamı yenmeye.
Luffy'nin garanti bir yardımı daha var tecrübem bunu söylüyor öyle kolay değil Kaido'nun inmesi,şanına yakışır yenilmesi lazım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık