Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Luffy, Amiral Yenebilir mi?

Kimleri Alır?


  • Kullanılan toplam oy
    141
Mevcut Kaido'yu tek başına indirirse ankete cevabım evet olur. Kaido çok kişiyle dövüşmüş olsa da hâlâ yaratık gibi. Günlerce devam edebilir. Amiraller terminatör derdim hep. Tam bir savaş makinası adamlar. Yalnız Kaido da öyle çıktı. Hız, güç, dayanıklılık, meyve, haki... Hepsinde de zirveye oynar herif.
 
hiçbirini yenemez. Düşünemiyorum bile baya komik olur. Öyle katakuriyi katakulli yaparak yenmek olmaz bu işler. Sağlam tasarlayacak ki bu sefer yedirsin.
 
Önceden bu tip şeyleri savunurdum buna karşı şansı var buna karşı yok diye serideki güç dengesizliği daha ilk bölümden beri var. Uygun şartlar oluşursa herkese karşı şansı var çünkü hikaye öyle gerektiriyor şuanki gücünü ölçersek anca katakuri ile savaşabilir yenebilir mi emin değilim. Bana göre seri böyle tutarsızlıkları kaldırmıyor artık seriyi güç açısından tartışmamalıyız çünkü ortada düzgün giden bir güç dengesi yok. Yani bugüne kadar savunduklarıma ters gelecek ama luffy koca bir bolondan başka bir şey değildir dövüşlerinizi ölçmek karşılaştırmak önemsiz. Nasıl olsa dövüşler önemsiz bir ayrıntı göklerden gelen bir kararla her dövüşü kazanır.
 
Yener yenmez o ayrı da bu başlığı görmek gözlerimi yaşarttı. Demek yaklaşıyoruz zirvelere doğru ha? :)

Bu arada şimdi hayır Kaido karşısında son power up alınca evet diyorum. Tabii bu alacağı power upın nasıl bir yan etkisi olacak o da önemli.
 
yenilse bile hepsiyle baya denk kapışması gerekir, fujinin de diğerlerinden aşağı kalır bi tarafı yok, meyvesi lufiye en ters adam hatta. ark sonu içinse, lufi bu ark beklenen d.' ye dönüştüğünde, gokunun efsanevi saiyacin olması gibi, üçünü birden alma ihtimali bile var, o zaman tekrar görüşelim Allah izin verirse, şayet bu yazdığım olmazsa hepsini teke tekte alır, ark sonu haliyle.
 
Stampede'de ki sahneden mi bahsediyorsun? Ben onun Fan Service'ten başka bir şey olmadığını düşünüyorum Fuji geldi Zoro ile iki kılıç tokuşturdu bu arada sanki Zoro Fuji'yi zorluyormuş gibi gösterildi gitmem gerek deyip gitti. Ama sonrasında Kizaru geliyor adaya Buster Call için e bu ne saçma iş? Kizaru taaa Denizci Karargahından kalkıp geleceğine Fuji'ye git şunu indir diyebilirdi Sakazuki.
Mangada var. Zoro yer çekimi altındayken geri püskürtüyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık