Şu an için olumsuz.
Hayret söz konusu Luffy bile olsa bir amirale gömme şansını kaçırmazsın sanıyordum.Şu an için olumsuz.
Luffy her zaman ağır basarHayret söz konusu Luffy bile olsa bir amirale gömme şansını kaçırmazsın sanıyordum.
Çaylak dev...Reis 81 yaşında, daha ergen sayılır.
Ben burada olduğum sürece ayrilamayaxaksiniz diyor. Sonra da bunu yapmak ile kimseye zarar veremeyeceğim evet demiş. Daha ne desin.Yani? Katakuri hepi topu birkaç saniye sonrasını görüyor, tüm günü değil. Yani onun buradaki sözünün bir anlamı yok, gereksiz bir örnek olmuş.
Ben de diyorum ki, gayet rahat ayrılabilirlerdi. Luffy zaten tutuyordu adamı. Luffy ve Jinbe vs. Katakuri olsa tertemiz dövüş çıkardı ortaya.Ben burada olduğum sürece ayrilamayaxaksiniz diyor. Sonra da bunu yapmak ile kimseye zarar veremeyeceğim evet demiş. Daha ne desin.
Katakuri biraz fazla tehlikeli duruyordu. Jimbei'nin klasını aştığı için tekleme durumu olabilirdi gibi geliyor bana. Gerçi Luffy'i de tekleme durumu olmuştu başlarda ama bilemedim. Sonuç olarak söylemek istediğim Kataya ha tüm tayfa dalmış ha Luffy tek dövüşmüş çok büyük bir fark olmayacakmış gibi geliyor bana.Ben de diyorum ki, gayet rahat ayrılabilirlerdi. Luffy zaten tutuyordu adamı. Luffy ve Jinbe vs. Katakuri olsa tertemiz dövüş çıkardı ortaya.