Raizo'nun kaido'ya çığlık arttırması komik gelmiyorsa diyebileceğim bir şey yok.Vay be 9 tane adam İmparator gıcıkladılar ne komedi ama orada 3 tane komutan ligi adam var. Sadece jozu dudak kanatıyor. <3
Raizo'nun kaido'ya çığlık arttırması komik gelmiyorsa diyebileceğim bir şey yok.Vay be 9 tane adam İmparator gıcıkladılar ne komedi ama orada 3 tane komutan ligi adam var. Sadece jozu dudak kanatıyor. <3
Kelepçelenmiş MarcoValla beyler, ben Kizaru'nun 1 vs 1'de güçlü birine ciddi hasar verdiğini hiç görmedim. Enel'in elektriği gibi biraz. :d
Onlar o kadar var mıydı? Ben Sengoku ile Garp'ı 75 falan sanıyordum.84-85 mi yazmak istedin Smoker? Garp ve Sengoku zaten 78-79 yaşında. Sengoku saygıyla konuşuyordu adamla.
Amiraller haki tabanlı saldırı yapabilir, sadece meyve güçlerine entegre ederek haki kullandıklarını görmedik. Olay hakinin seviyesine bağlı, karşındaki adamın haki gücü seni katlıyorsa Fatihin Hakisi de kurtarmaz.Yine de bu soruyu cevaplamak için erken. Yanlış hatırlamıyorsam amirallerin haki tabanlı saldırı yaptığını görmedik ya da fatihin hakisi kullanılarak yapılan bir saldırı ne derece etkili olur. Örneğin Akainu'nun magma yumruğuyla karşılaşırsa ne olur? Akainu darbe mi alır? yoksa Beyaz sakal'la olan mücadelesi gibi birbirlerini mi iterler?
Sengoku 79, Garp 78, Rayleigh 78, Roger 77 yaşında. WB ve BM küçük biraz bunlardan.Onlar o kadar var mıydı? Ben Sengoku ile Garp'ı 75 falan sanıyordum.
Baktım şimdi yaşlarına, ben bu kadar olduklarını bilmiyordum.Sengoku 79, Garp 78, Rayleigh 78, Roger 77 yaşında. WB ve BM küçük biraz bunlardan.
Luffy'nin yumruğunu yemeyen Sakazuki kendini pehlivan sanarmış. Yedikten sonra görüşelim.Bilgi tazeleme vaktin gelmiş, bu aratmayla hızlıca hafızanı tazeleyebilirsin.
Ben Dragon'un yaşına bakarken görmüştüm. O Akainu gibi 55 yaşında. Bu site güzel listelemiş, ölenler dahil: https://onepiece.fandom.com/wiki/World_TimelineBaktım şimdi yaşlarına, ben bu kadar olduklarını bilmiyordum.